Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan hihetetlen egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen egyesek számára, hogy nem minden nőnek az "alfahímek" jönnek be?

Figyelt kérdés

Sosem volt "alfahím" barátom, nem is jönnek be az ilyen fiúk, de itt lépten-nyomon azt lehet olvasni, hogy a nőknek az ilyenek kellenek, és a "normális, kedves" férfiak le vannak szarva.

Nem lehetséges, hogy esetleg az egész itteni siránkozás egy felfújt tragikomédia és a valóságot egyáltalán nem fedi le?

Miért kell általánosítani?

2017. márc. 13. 20:04
 71/124 anonim ***** válasza:
18%
26 éves szűz fiú vagyok és nekem csak a 130 kilós, roma álompasik tetszenek. Minden nőnek és nekem is 130 kilónál kezdődik a férfi.
2017. márc. 14. 12:16
 72/124 A kérdező kommentje:
A kommenteket elnézve nem csodálom, hogy ott tartotok ahol...
2017. márc. 14. 12:38
 73/124 anonim ***** válasza:
19%

Kedves kérdező!

Magadba kellene nézni egy kicsit,és belátni hogy ez a valóság.

2017. márc. 14. 13:04
 74/124 anonim ***** válasza:
80%

Bocsánat, hogy nőként belekotnyeleskedem, de most akkor mi is ez az alfa téma? Csak mert ezt egymásnak teljesen ellentmondva kategorizálták sokan.

1: bunkó, lekezelő, törtető

2: jóképű (tök mindegy, milyen a természete, ha jól néz ki, akkor a pasik alfának tekintik közülük)

3: céltudatos, dolgos, határozott

Ha a 2-es 3-as kategória idetartozik, akkor igen, a legtöbb nő vonzónak fog találni egy jó megjelenésű (bár ez elég relatív), vagy sikeres férfit. Sokkal inkább, mint egy magát sajnáltató, frusztrált gyári munkást. És így utólag is elnézést kérek a keményen dolgozó, ép lelkivilágú munkásoktól, mivel nem a munkán volt a hangsúly.

2017. márc. 14. 13:06
 75/124 A kérdező kommentje:

Valóság... max mások számára, mert én nem pontosan azt tapasztalom amit itt hangoztatnak egyesek éjjel-nappal.

Egy szóval nem mondtam, hogy van egy bizonyos női réteg akiknek csak a menő csávók kellenek, de be kéne látni, hogy van egy olyan réteg is, aki nem az "alfahímekre" hajt. (Istenem, ki találta ki ezt a szót, förtelmes...)

2017. márc. 14. 13:08
 76/124 anonim ***** válasza:
37%
Gyári munkás sosem keres annyit hogy eleget tudjon tenni egy nő igényeinek,nincs márkás kocsija igy a cég tulajdonosal versenyeznie kell aki sokkal tehetősebb,egy gyári munkásnak nincs saját lakása,sose keres annyit mint egy cég tulajdonos..Ma a legtöbb probléma a párkapcsolatokban a pénz miatt van,sosincs elég belőlle,ezért kell dolgozni 3 müszakba is,és akkor még hullafáradtan kikell elégiteni a nő igényeit is,amit csóri ember nem tud..Egyértelmü hogy az ember lánya inkább a cég tulajdonost részesiti előnybe..
2017. márc. 14. 13:26
 77/124 anonim ***** válasza:
29%

ma 13:08

A mai nőknek amúgy senki nem elég férfias,akiröl te irsz azok szürke hétköznapi alakok,nem hiszem el hogy az ember lányának ilyen pasas kellene. Egyébként akkor még itt jön az arc,a kor,és az öltözködés kérdése is,na meg ezek utána ha unalmas akkor még ez is probléma.

2017. márc. 14. 13:35
 78/124 A kérdező kommentje:

Miért ne jöhetne be egy lánynak a szürke, hétköznapi srác?

Most már az is baj, ha valakinek az jön be, mert talál benne értékeket?

Nektek semmi sem jó?

Döntsétek el már végre, mert saját magatok ellen beszéltek amikor az alfáitokat reklámozzátok!

2017. márc. 14. 13:38
 79/124 anonim ***** válasza:
15%

Az itteni nők mind külömbnek tartják magukat,meg hogy ők nem a külsőt nézik,aztán dehogynem. Nem egy pasit olvastam már itt hogy képküldés után a csajok elpárologtak.Miért változik meg a beszélgetés hangulata képcsere után?

Rengeteg lányal irkáltam már én is itt,mind azt mondta csodálatos pasi vagyok,és nem számit hogy nézek ki,csak az számit belül milyen vagyok,aztán képcsere után elpárologtak,még tiltottak is. Miért nem öszinték az emberek?

2017. márc. 14. 13:58
 80/124 A kérdező kommentje:

Honnan kéne nekem tudnom, hogy miért párolognak el a lányok képcsere után?

Ne rajtam kérjék már számon mások dolgait!

Hol állítottam én olyat, hogy különb lennék?

Viszont nem nedvesedek be se bmw kulcstól, se kigyúrt, izmos pasitól, de alapjából véve sem tisztem ezt bizonygatni, ha nem hiszed el szíved joga, nálam attól még nem változik semmi.

2017. márc. 14. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!