Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen egyesek számára, hogy nem minden nőnek az "alfahímek" jönnek be?
Sosem volt "alfahím" barátom, nem is jönnek be az ilyen fiúk, de itt lépten-nyomon azt lehet olvasni, hogy a nőknek az ilyenek kellenek, és a "normális, kedves" férfiak le vannak szarva.
Nem lehetséges, hogy esetleg az egész itteni siránkozás egy felfújt tragikomédia és a valóságot egyáltalán nem fedi le?
Miért kell általánosítani?
"szürke kisegerek"
Az ilyen lányoknak is a helyes jóképü pasik jönnek be,szóba sem álnak a hozzájuk hasonlóval.
"Rá kell döbbened, kedves Kérdező, hogy bizony sok férfi ezt tapasztalja, éli át. Attól, hogy neked nem kell alfahím, a többi lánynak ők jönnek be, s a szerényebb srácok az esetek többségében nem fognak nőhöz jutni, ez van. Amit viszont nem értek, hogy a sok csajnak, hogy a p...csába jönnek be az ilyen bunkó görények? Én ha látok egyett, néha állba verném őket. Nem azért, mert pénzesebbek, vagy kigyúrtak, hanem mert hencegnek is vele, a gyengébbet lenézik. Pont az ilyen szemetek verik a suliban a gyenge fizikumú fiúkat, s rombolják le szegények önbizalmát. Engem is tönkre vertek párszor, igaz általában túlerőben voltak, de legalább kiálltam magamért, s néha megvédtem egy-két srácot, akik személyében remek barátokra is leltem."
Egyetértek!! Engem is vertek középsuliban ilyen alfahimképződmények, és lám, nekik ma van feleségük/barátnőjük, nekem nincs... Erre mit tudsz érvelni kérdező? Mégis mi védeni való van a nőkön úgy őszintén?
"pl most jó idő van és elhivtam pár lányt teniszezni,a válasz az volt hogy ha fizetnél se mennék el veled olyan csúnya vagy.."
Ez még "semmi", engem a múltkor meg akartak veretni nők, mert be mertem náluk próbálkozni...
"meg akartak veretni nők"
durva mik vannak
"A kérdező azóta sem talált képet az ideáljáról? :D"
nem tudta letölteni Chris Hemsworth egyik fotóját (sem)
Azt sem tudom ki az, nézegessed te!
Nincs sok kedvem keresni képet, igazából örülök ha nem kell az emberek dolgaival foglalkoznom, elég ha munka közben azt teszem...
Majd valamikor rászánom magam.
"Azt sem tudom ki az"
műveltség zéró....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!