Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.

Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.

Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.

Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?

Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?

2016. dec. 28. 15:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/163 anonim ***** válasza:
90%
Borzasztó mennyi sületlenséget összehordasz itt kedves kérdező. Röviden és tömören te a 10/10es macsó pasikból akarsz rendes kedves aranyos szerető családaapát faragni, de tudod jól, hogy ez lehettetlenség, főleg azért is mert te csak egy 10%ös mancika vagy aki ábrándozik a helyes pasikról akik nagy ívben tesznek rá és legfeljebb egy puncit látnak benne. Az egy éjszakás kaland pedig ezeknek a 10/10es pasiknak a kiváltsága a többiek egy beszélgetésről is csak álmodoznak egy nővel a hatalmas elvárások miatt. Képzeld léteznek rendes férfiak és normális pasik akik komolyak, családcentrikusak és egy szerető feleséget akarnak maguk mellé, de tudod hol vannak? A barátzónádban vagy észre sem veszed őket mert nincs meg a kémia és nem elég izgalmasak a számodra. Summa summarum te egy frusztrált fruska vagy aki álmodozik a kúrógép helyes pasikról azok azonban rád se néznek és emiatt a zsörtölődésed. Szomorú életed lehet.
2016. dec. 28. 16:58
 52/163 A kérdező kommentje:
#52 Nem hordok össze sületlenségeket. Tapasztalataim és barátaim tapasztalatai alapján fejtettem ki a véleményemet. Nincsen szomorú életem, nem vagyok fruska, szimplán leírtam gondolataimat. Látom, neked ez nem tetszik, magas, elhiszem, hisz látszik is a stílusodból, de észre kellene venned, hogy ez, a mai világ, amit leírtam, nehéz lehet elfogadni, gondolom te is férfi vagy, de be kellene látnod, hogy ez mind csupa-csupa sok igazság.
2016. dec. 28. 17:03
 53/163 anonim ***** válasza:
61%
Én képes lettem volna szeretni egy nőt, foglalkozni vele, törődni az érzéseivel stb, dehát eddig egyiktől sem kaptam esélyt, így nem tudok mit csinálni :) Nektek a macsó alfahím kell, aki megy punciról puncira, mert megteheti,pláne, hogy a segítségére is vagytok azzal,ahogy hozzáálltok a dolgokhoz,aztán siránkoztok,hogy minden férfi szemét. Aki nem lenne szemét, azt észre sem veszítek.
2016. dec. 28. 17:05
 54/163 BlackSword ***** válasza:
97%

Aha... Szóval a te logikád szerint ha egy nő felkínálja megát szexre egy pasinak és a pasi él a lehetőséggel, akkor a pasi a hibás és a nő az áldozat... Hát ez a logikai bukfenc kislány...

Amelyik nő nem akarja hogy megdugják az nem ajánlkozik fel... Ez a logika...

Arról már ne is beszéljünk, hogy mostanában még inkább a férfiak versenyeznek a nőkért...

2016. dec. 28. 17:06
 55/163 A kérdező kommentje:
#53 Nekem nem kell a macsó alfahím. Egyáltalán nem ezekre a férfiakra vágyom, de a mai világban azok, akik nem ennek számítanak, már ők is pontosan így viselkednek és teljesen esélytelen, hogy bárkivel sikeres kapcsolatot kezdhessen egy nő.
2016. dec. 28. 17:07
 56/163 anonim ***** válasza:
32%
A kérdező troll! Egy jóképü pasira semmi rosszat nem mondana!
2016. dec. 28. 17:09
 57/163 A kérdező kommentje:

#54 "Aha... Szóval a te logikád szerint ha egy nő felkínálja magát szexre egy pasinak és a pasi él a lehetőséggel, akkor a pasi a hibás és a nő az áldozat..."

Én nem ezt mondtam, nem a nő az áldozat, mivel ő is akarta. De rengeteg esetben a nők áldozatok, mert még esélyük sincs arra, hogy bárkivel lefeküdhessenek, hiszen a férfiaknak meg sem felelnek.

2016. dec. 28. 17:11
 58/163 A kérdező kommentje:
#56 A kérdező nem troll. Nem áll szándékomban össze-vissza kefélgetni, ezért igenis, mondanék rosszat, mert valószínűleg ő is ugyanolyan lenne, mint az össze többi.
2016. dec. 28. 17:12
 59/163 anonim ***** válasza:
79%
Nem minden férfi ilyen, például a barátom sem. Csak ahogy a környezetemben látom, a nők többsége vak, és mindent elnéz egy helyes rosszfiúnak, pedig a hülye is látja, hogy nem fog sikerülni vele normális kapcsolatot felépíteni. A normálisok meg már nem olyan vonzóak..Én nőként úgy látom, hogy a nők is hibásak, mert rosszul választanak.
2016. dec. 28. 17:13
 60/163 BlackSword ***** válasza:
100%
Csak nem viszket a nunid kislány???
2016. dec. 28. 17:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!