Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.

Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.

Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.

Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?

Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?

2016. dec. 28. 15:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/163 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon általánosítasz. Az h most megismertél valaki, akit megkedveltél és épp ilyen mint amit leírtál. Az nem jelenti azt, h minden férfi ilyen. Pl.:én biutosan nem
2016. dec. 28. 15:31
 12/163 A kérdező kommentje:

#1 Alapból az egész világra gondolok. Mindenhol csak ezt tapasztalhatjuk, nem csak a mi hazánkban.

Nem állítottam 100 %-ra, hogy családapát akarok, de szimpla, egyszeri kapcsolatra sincs már normális férfi.

#3 Igen, de ezt, hogy a nők ilyenek, mind a férfiak váltották ki. Az ő hatásukra vált majdnem minden nő egy ribivé, és ez miatt nincsenek normális emberi kapcsolatok.

#5 A nők igenis szóba állnak a férfiakkal, csak ez a férfinemzet nem képes elfogadni, hisz, mindegyik nőben fog hibát találni, valami nem fog benne neki tetszeni, így esélyt se ad a nőnek, hogy boldog lehessen.

#11 Nem általánosítok, rengeteg ilyen férfi van, sőt a többség már csak ilyen, sajnos.

2016. dec. 28. 15:32
 13/163 anonim ***** válasza:
70%
10-es, ki akarna összejönni olyannal, akinek a külsejétől undorodik?
2016. dec. 28. 15:32
 14/163 anonim ***** válasza:
92%

"#3 Igen, de ezt, hogy a nők ilyenek, mind a férfiak váltották ki. Az ő hatásukra vált majdnem minden nő egy ribivé, és ez miatt nincsenek normális emberi kapcsolatok. "

Ez hülyeség. Ha én nem akarok ágyról ágyra járó egoista pasi lenni, akkor nem leszek az, még a nők kedvéért sem.

A nők maguknak köszönhetik, ha csak 1 éjszakára viszi el őket egy férfi. Az elvárások az egekben, aztán mikor megjön a szőke herceg, már nyekereg is az ágy, utána meg amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozik. És lám, íródik a kérdés, hogy miért ilyenek a férfiak. Azért, mert könnyűvérűek a nők, önszántukból, amit a férfiak ki is használnak, amíg tudnak, hisz ingyen van.

Nem kötelező ribinek lenni, nem kötelező 1 óra után széttenni a lábakat, mindenkinek joga van akár hónapokig ismerkedni szex nélkül. Ezután kiderülne talán, hogy a férfi csak szexet akart, vagy komoly kapcsolatot.

2016. dec. 28. 15:39
 15/163 anonim ***** válasza:
83%

majd szólj ha megismertél minden férfit. több mint 3 mrd van belőlünk. sok sikert!

az általánosítást meg kikérem magamnak

2016. dec. 28. 15:40
 16/163 anonim ***** válasza:
89%
10-es vagyok.Nem arról van szó, hogy azzal jöjjön össze, akitől külsőre undorodik,hanem annak adna e esélyt,aki első pillantásra nem ép az esete külsőre, elég nagy a különbség szerintem. Meg ilyenkor mégsem igaz az ami itt szoktak írni nők, hogy elsőre egyáltalán nem tetszett a barátjuk, de megimserték és később beleszerettek, most meg már külsőre is vonzónak találják? Akkor az még is csak kamu, vígasztaló szöveg? Egyébként nálam nem csak ez a két opció létezik, hogy bejön valaki vagy undorodok tőle, van köztes állapot is. Akinek meg csak annyi vsn, hogy bejön valaki,vagy undorodik tőle azt csak sajnálni tudom.
2016. dec. 28. 15:42
 17/163 anonim ***** válasza:
89%

Én már normális családapa vagyok. Szerintem te meg rossz férfiakkal ismerkedsz.

Ez a férfiak csak ágyról ágyra járnak olyan dolog, hogy van ott mindig nő is... miről is beszélünk?

Szerintem vetkőzd le ezt a zsigeri utálatot, ismerd meg magad és meg fogod ismerni az igazi párod is.

2016. dec. 28. 15:44
 18/163 A kérdező kommentje:

#14 Igen, rengeteg nő hajlandó széttenni a lábát egy órára/éjszakára, köztudottan sok az ilyen. Viszont a férfiak ezt szeretik kihasználni. Szívesen élnek vissza ezzel a helyzettel, beállítva úgy, hogy a nő a ribizli, és ők ártatlan jószágok.

Manapság elfogadottabb az, ha egy férfinek rengeteg partnere van, mit számít, ő férfi, megteheti. A nő pedig csak egy rongy, egy lotyó, szajha, mert volt neki 10, akár 20, netán 30 vagy több partnere.

Úgy gondolom, a férfiak előnyt élveznek és szívesen ki is használja ezt mind egytől-egyik. Nem röstellik megtenni ezt. A nők, pedig a férfik miatt hagyják is magukat meghódítani egy-egy éjszakára, hisz tudják, hogy más esélyük nincsen, hisz a férfiaknak vannak elvárásaik. Tény, a nőknek is, de a férfiak többsége sokkal nagyobb elvárásokkal él, mint a nők..

Nem igaz ez a "szőke herceg fehér lovon" állított dilemma, mely már minden férfi agyában rögződött, miközben pont fordítva vannak a dolgok, mert a "macsó férfiak" olyan elvárásokkal élnek, hogy lehetetlen teljesíteni.

2016. dec. 28. 15:45
 19/163 anonim ***** válasza:
98%
Kölünben teszek az egészre rá! A kérdező is biztos az a fajta, aki itt siránkozik, hogy milyen szemetek a férfiak, aztán hétvégén valamelyik buliban az egyik puncivadász alfahím kocsijának a hátsó ülésén fog hanyatt feküdni széttett lábakkal. Ez szokott kb.lenni. Akkor minek fáradozzak a segítséggel?
2016. dec. 28. 15:49
 20/163 anonim ***** válasza:
99%

"macsó férfiak"

Tehát csak a macsó férfiak számítanak. Ezek után nem csodálkozom, hogy miért írtad ki a kérdésed. Ha a macsó kell, akkor ribizliskedjetek tovább, csak akkor ne sírjatok utána, hogy lelépett.

Ha egy nő nem lenne ribi, nem lenne mit kihasználni. Egy normális férfinak nincsen égig érő elváráslistája, csak úgy megsúgom. De valahogy azt érzem, hogy a normális férfi, és a te esetedben írt "macsó" nem egy kategória, így felesleges ezt tovább részletezni.

2016. dec. 28. 15:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!