Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.

Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.

Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.

Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?

Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?

2016. dec. 28. 15:19
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/163 anonim ***** válasza:
65%

"Persze, kiakarják, csak rosszul teszik ezt és ezzel más embereknek okoznak károkat."

Milyen károkat?

2016. dec. 28. 18:05
 92/163 anonim ***** válasza:
65%
Rendben van,ha betartod,hogy esélyt kell adni mindenkinek,akkor januárban "találkozunk". Még egy kérdésem lenne: Fejér megyétől milyen messze laksz?
2016. dec. 28. 18:05
 93/163 A kérdező kommentje:

#91 Lelki károkat.

#92. Nem messze, ne aggódj.

2016. dec. 28. 18:07
 94/163 anonim ***** válasza:
68%
kérdezőt nem kell komolyan venni,tipikus férfigyülölö,mert olyan ronda hogy egy pasinak sem kell
2016. dec. 28. 18:18
 95/163 A kérdező kommentje:
#94 Nem vagyok modell, ez tény, de higgy nekem, ronda sem vagyok, csak fáj az igazság, fáj, hogy rengeteg mindenben igazam van.
2016. dec. 28. 18:20
 96/163 anonim ***** válasza:
0%
Na, de mégis kb. hány km? Mert sajnos sok időm nincs utazni, szabad hét végém is ritkán van. Ja mindenben átlagos vagyok, keresetben is, külsőleg is. Bár keresetben nem tudom,hogy mi számít átlagosnak. Inkább mondjuk úgy, hogy tudom fizetni fizetni valóimat és néha megtudom venni magamnak,amire vágyom. Külsőre meg mások szerint vagyok átlagos, többek között az itteni felhasználók véleménye szerint. Ezeknek a tudatában is hajlandó leszel ismerkedni velem?
 97/163 anonim ***** válasza:
68%
Lelki károk... annyira jó lenne, ha értelmesen, példákkal elmondanád, mi van, nem csak telebüfögnéd hülyeséggel az oldalt.
 98/163 anonim ***** válasza:
55%
Ha leszbi lennék, ismerkednél velem?
2016. dec. 28. 18:21
 99/163 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező elárulnád, hogy miben van igazad? Mert szerintem az égvilágon semmiben sincs igazad, csak fröcsögsz itt már egy órája.
2016. dec. 28. 18:22
 100/163 A kérdező kommentje:

#96 100 km (?)

#97 Nem telebüfögöm hülyeségekkel az oldalt. Lelki károk alatt értem a sérelmeket. Sok férfi elhiteti a nőkkel, hogy szereti, kell neki, közben valóban, tényleg kell, szexre, semmi másra. EZ sok nőnél például lelki sérelem.

2016. dec. 28. 18:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!