Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.

Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.

Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.

Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?

Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?

2016. dec. 28. 15:19
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/163 anonim ***** válasza:
55%
A kérdező velem fog ismerkedni :) Vagy ki tudja...:)
2016. dec. 28. 18:23
 102/163 anonim ***** válasza:
82%

kérdező hozzád ez a pasi passzolna,akinek nem fontos a szex

https://www.youtube.com/watch?v=4HudrEGzSkw&feature=youtu.be..

2016. dec. 28. 18:24
 103/163 A kérdező kommentje:
#102 micsoda kis poénzsák vagy, komolyan, fantasztikus
2016. dec. 28. 18:25
 104/163 anonim ***** válasza:
65%

"fáj az igazság"

Az egyetemes igazság hogy minden ember a külsőt nézi meg és az alapján itél. Ezért tisztelem sokkal jobban a világtalanokat,mert ők tényleg nem a külsőre mennek.

2016. dec. 28. 18:25
 105/163 anonim ***** válasza:
69%

"Ezért tisztelem sokkal jobban a világtalanokat,mert ők tényleg nem a külsőre mennek"

Mert nincs más választásuk. Ha valaki lát, és úgy nem megy a külsőre, na az tisztelendő.

2016. dec. 28. 18:27
 106/163 anonim ***** válasza:
55%
Ja várjunk csak! Nekem fontos egy kapcsolatban a szex, nem azt mondom,hogy cdak abból áll számomra egy kapcsolat,de egy jó kapcsolathoz hozzátartozik a jó szex is, ami nálam azt jelenti,hogy minkét fél élvezze az együttlétet. Félve kérdezem,hogy remélem ez nem baj? :)
2016. dec. 28. 18:29
 107/163 anonim ***** válasza:
61%

"Ha valaki lát, és úgy nem megy a külsőre, na az tisztelendő."

Akkor meg az igénytelenséggel dobáloznak az emberek,tudom mert ismerek egy ilyen párt,és nem könnyü nekik.

2016. dec. 28. 18:32
 108/163 anonim ***** válasza:
34%

Itt aztán kapni hideget meleget.

Férfiként írom,van már pár kapcsolat a hátam mögött.

Egyszerű vidám,megbízható,magabiztos,stb. emberként azt gondolom a nőkön múlik az egész kapcsolat.

Nekem az első a flört.(szimpatizálás)

A második az ismerkedés.(tapogatózás,értelmes e a nő?)

Harmadik a találkák.(megbízhatóság,őszinteség,stb.)

Nos,voltak lányok kik az első,kik a második,és voltak olyan lányok kik az ötödik randi után aludtak nálam,vagy kísértem haza őket.

Az összes kapcsolat tartós volt,tehát nem csak a testiség játszott szerepet.

Viszont voltak elutasítások tőlem is,és a nők részéről is.

Csak egy hajszál választ el attól,hogy kell e a másik? Igen!

És ez nem más mint a kémia (arra lehet építeni).

Ha az nincs meg,akkor megette az egészet a fene.

Viszont,hogy a kémia működjön a nőnek kell felkelteni a férfi figyelmét,egyáltalán hajlandó e szóba állni a teremtés koronájával.

Ha külsőre nem tetszik,akkor itt is megette a fene.

Viszont a férfiak sem,és a nők sem tudják külsőre megítélni,hogy a nő/férfi milyen belül.

Tegyük fel!Ez egy örök körforgás!

Sok szerencsét.

2016. dec. 28. 18:39
 109/163 anonim ***** válasza:
55%
100 km az nem vészes. Egyébként nálam ha volt egy éjszakás kaland, az úgy működött, hogy előre megbeszéltem a csajjal, hogy csak egy éjszaka lesz, nem igérgettem, nem valottam neki szerelmet stb. Ha benne volt,akkor volt egy jó éjszakánk,ha nem, akkor nem.
2016. dec. 28. 18:44
 110/163 anonim ***** válasza:
55%

és a nők sose okoznak lelki sérelmeket? erről szól az élet, kap az ember jót és vele együtt rosszat is bőségesen, ebből tanul, h máskor ne azt a srácot/nőt válasszam, ne abba szeressek bele, akibe nem kellene.

Welcome to my world. :)

Bözsi néni 29 voltam, sok tapasztalattal a hátam mögött.

2016. dec. 28. 18:45
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!