Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a férfiakkal?
Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.
Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.
Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.
Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?
Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?
Úgy látszik csak veled nem akarnak... De azért már nem ők a hibásak, hanem...
Mondjuk ezzel a mentalitással és retorikával nem is csodálkozom, hogy nem találsz olyan férfit aki akarna tőled bármit is...
#70 Nem gondolom, hogy a kérdésem provokatív lenne, és azt sem, hogy fekete-fehéren látnám a dolgokat.
Elismerem, vannak nekem is hibáim, tévedéseim, de én akkor sem gondolnám, hogy amit leírtam, az mind ostobaság és provokáló írás lenne.
Véleményem szerint van benne sok olyan dolog, aminek valós alapja van és tényleg így működik. Ezeken a dolgokon lehetne változtatni, de rengeteg ember nem teszi, legyen férfi vagy nő.
#71 "Mondjuk ezzel a mentalitással és retorikával nem is csodálkozom, hogy nem találsz olyan férfit aki akarna tőled bármit is..."
Nem hiszem, hogy baj lenne a mentalitásommal és retorikával. Szókimondó ember vagyok és kiszoktam fejteni a véleményemet minden témában és szívesen teszem is ezt.
És ez nem teljesen fedi a valóságot, hogy nem akarnának tőlem semmit, mert de, jelentkező mindig van, csak miután közelebbről megismerjük egymást, kijön az úgynevezett "defekt" nála vagy a tipikus férfi viselkedés. Ez rengeteg akadályba ütközteti a nőket.
Írd már le, hogy szerinted hogy kéne viselkedniük a férfiaknak és a nőknek!
(Ami alapból hülyeség, mert nemi bvziskodás, de hallgatom.)
#73 Dehogy is nem. Minden férfinak van esélye, nem kell macsónak lenni. Simán megdönthet bárkit, csak akarnia kell.
#75 Minden nőnek és férfinak tisztelettudónak kellene lennie és esélyt adnia bárkinek, nem eldobni, mint egy szemetet vagy hagyni, had vergődjön, hogy nincs esélye senkinél se.
Mindenkinek ezt kellene magában észrevenni és ezt gyakorolni, hogy ha macsó, akkor sem használja ki a nőket és nem csak dugipajti legyen a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!