Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.

Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.

Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.

Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?

Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?

2016. dec. 28. 15:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/163 BlackSword ***** válasza:
76%

Úgy látszik csak veled nem akarnak... De azért már nem ők a hibásak, hanem...

Mondjuk ezzel a mentalitással és retorikával nem is csodálkozom, hogy nem találsz olyan férfit aki akarna tőled bármit is...

2016. dec. 28. 17:31
 72/163 A kérdező kommentje:

#70 Nem gondolom, hogy a kérdésem provokatív lenne, és azt sem, hogy fekete-fehéren látnám a dolgokat.

Elismerem, vannak nekem is hibáim, tévedéseim, de én akkor sem gondolnám, hogy amit leírtam, az mind ostobaság és provokáló írás lenne.

Véleményem szerint van benne sok olyan dolog, aminek valós alapja van és tényleg így működik. Ezeken a dolgokon lehetne változtatni, de rengeteg ember nem teszi, legyen férfi vagy nő.

2016. dec. 28. 17:34
 73/163 anonim ***** válasza:
87%
"...mert még esélyük sincs arra, hogy bárkivel lefeküdhessenek, hiszen a férfiaknak meg sem felelnek." Te most szívatsz minket,igaz? Nem baj,hogy még egy előnytelen külsejű nő is talál magának partnert legalább egy éjszakára, elég leugrania egy szórakozó helyre. Ezt egy régi baráti körömből az egyik csaj is bevallotta, hogy ilyen szempontból sokkal könnyebb dolga van a nőknek. Kijelntette,hogy ha most akarns valakivel kefélni,akkor 10 perc nem telne bele, már lenne is partnere, és ez így is volt. El is vitték sokan a lánykát,pedig nem volt egy szépség és zömmel nem ilyen nők által balféknek titulált férfiak,hanem olyanok,akiknek lazán összejött volna sokkal jobb csaj is. Haveom is elvitte, meg állítólag,ha észreveszem jeleket,akkor nekem is meglett volna, sőt, ha azon az estén, amikor sétálgattunk 4-en vagy 5-en és belém karolt a csaj,én meg csak egy hangyányit lettem volna bátrabb,akkor az éjszakát az ágyában töltöm. Most vegyünk egy előnytelen külsejű férfit,aki lemegy egy szórakozó helyre, tudod mikor fog partnert találni ilyen könnyen magának? Majd ha én leszek a pápa! Ennyit erről.
2016. dec. 28. 17:34
 74/163 A kérdező kommentje:

#71 "Mondjuk ezzel a mentalitással és retorikával nem is csodálkozom, hogy nem találsz olyan férfit aki akarna tőled bármit is..."

Nem hiszem, hogy baj lenne a mentalitásommal és retorikával. Szókimondó ember vagyok és kiszoktam fejteni a véleményemet minden témában és szívesen teszem is ezt.

És ez nem teljesen fedi a valóságot, hogy nem akarnának tőlem semmit, mert de, jelentkező mindig van, csak miután közelebbről megismerjük egymást, kijön az úgynevezett "defekt" nála vagy a tipikus férfi viselkedés. Ez rengeteg akadályba ütközteti a nőket.

2016. dec. 28. 17:37
 75/163 anonim ***** válasza:
82%

Írd már le, hogy szerinted hogy kéne viselkedniük a férfiaknak és a nőknek!

(Ami alapból hülyeség, mert nemi bvziskodás, de hallgatom.)

2016. dec. 28. 17:37
 76/163 anonim ***** válasza:
81%
Megkérhetlek, hogy a magad nevében beszélj? Ne mondj ilyet, hogy a "nőket" mi idegesíti, azt mondd meg, NEKED mitől ment zabszem a seggedbe.
2016. dec. 28. 17:39
 77/163 anonim ***** válasza:
89%
Ezek után engem is érdekelne, hogy neked milyen az ideálod külsőre, ki az akit már elfogadnál. Amúgy pedig te is azok közé a nők közé tartozol akik értékelési zavarban szenvednek. Itt gyk-n olvastam pár napja egy felmérést amely szerint a nők a férfiak 80%-át csúnyának és átlag alattinak tartják, 10%-ot mondanak átlagosnak és megint 10-et átlag felettinek, ha jól emlészem egy amerikai társkereső oldalon volt ez a felmérés. Azt nem mondom, hogy minden nő ilyen mert nem lehet a világ de még Magyarország összes nőjére sem ráhúzni egy ilyen statisztikát, de, hogy léteznek ilyen nők az biztos és a kérdésed, valamint az alatta lévő kommentjeidből arra következtetk, hogy te is az ilyen nők közé tartozol.
2016. dec. 28. 17:39
 78/163 A kérdező kommentje:

#73 Dehogy is nem. Minden férfinak van esélye, nem kell macsónak lenni. Simán megdönthet bárkit, csak akarnia kell.

#75 Minden nőnek és férfinak tisztelettudónak kellene lennie és esélyt adnia bárkinek, nem eldobni, mint egy szemetet vagy hagyni, had vergődjön, hogy nincs esélye senkinél se.

Mindenkinek ezt kellene magában észrevenni és ezt gyakorolni, hogy ha macsó, akkor sem használja ki a nőket és nem csak dugipajti legyen a nő.

2016. dec. 28. 17:41
 79/163 BlackSword ***** válasza:
83%
Ez aranyos, szerinted ki a fene akar együtt lenni egy olyan nővel aki csak a férfiakat hibáztatja... Nem lehet, hogy benned van a defekt??? Tudod ugyanazt ugyanúgy tenni és azt várni, hogy más eredményt várni igen nagy butaság...
2016. dec. 28. 17:42
 80/163 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező! Van még valami,amit muszáj rendbe tetetni magamon, majd ha az kész lesz,akkor megkereslek itt az oldalon és elkezdek veled ismerkedni. Állítólag átlagos külsőm van, kíváncsi leszek,hogy valóban az átlagos férfiak kellenek e neked. Ja remélem azért már 20 éves elmultál.
2016. dec. 28. 17:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!