Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a férfiakkal?
Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.
Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.
Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.
Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?
Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?
"a férfiakkal gondok vannak, ezért a nőknek kisebbségi komplexusaik vannak. "
Te ezt tényleg komolyan gondolod? Szerinted egy nőnek hol van komplexusa, mikor egyszerre több férfi akarja megszerezni? Ellenben egy férfi, akivel pl szóba sem áll egy nő sem, az mit él át szerinted?
"Csak napjainkban valahogy érdekes módon minden nőt elutasítanak a férfiak és ezzel nyomorba tiporják."
Ezt pont fordítva látom. Egy nő kedvére válogathat, ezáltal a nem tetsző egyedeket néhányan elég modortalanul el is küldik, amivel néha hatalmas sebeket okoznak egyes férfiaknak.
"főképp a férfiaknak csak a külsőségek számítanak a nőkben"
Naaaa. Nem mi férfiak várjuk el, hogy 180 feletti legyen a kiszemelt, mert csak onnantól számít embernek, vagy hogy izmos legyen, hogy öltözzön divatdiktátorként. Persze ezek mellé még legyen sármos, és legyen jóképű, amit lehet mutogatni a barátnőknek. A jó egzisztencia pedig már csak a bónusz az elvárások hosszú sorai közt.
#31 "Alapvetően az a baj, hogy a Férfiak már nem tudják tisztelni a nőket"
Most általánosítsak én is? Múlt héten megtiszteltem azzal kolléganőmet, hogy felsegítettem a kabátját. Mi volt a válasz? "No mi van, papucs vagy?"
Ilyen reakció után megéri tiszteletet tanúsítani? 1 példa alapján én is általánosíthatnék.
Valakinek nagyon savanyú lett a szőlő...
Az alapvető logikai bukfencedtől eltekintve, mert nem az a bűnös aki elfogadja, hanem aki felajánlja... Ha adnak, fogadd el... Én érzek benned egy jó nagy adag frusztrációt...
Másrészt nem minden férfi akar csak szexet egy nőtől... De valljuk be azért egy-két nő mást nem tud nyújtani...
Szerintem téged vagy most dobtak, vagy le se csinált a kiszemelted akit szépen feldíszítettél magadban, mint a karácsonyfát, aztán kiderült hogy az a romantikus kép amit magadban felépítettél az csak egy illúzió... kipukkant a lufi... Szóval kislány!!! Tedd le a meséskönyvedet és élj a mai világban...
#34 "Az alapvető logikai bukfencedtől eltekintve, mert nem az a bűnös aki elfogadja, hanem aki felajánlja... Ha adnak, fogadd el... Én érzek benned egy jó nagy adag frusztrációt... "
Nincsen bennem frusztráció. És milyen logikai bukfencről beszélt? Nincs ebben semmilyen bukfenc.Ha logikusan végiggondolnád ezt a dolgot, rájönnél, hogy nagyon is igaz az állításom.
Kicsit eltorzult képzeletvilágban élsz, a férfiak döntö többségnek soha sem volt egyéjszakás kalandja vagy alkalmi szexe. Az ilyesmi kzárolag a top-pasiknak van fenntartva, akikkel a nök azonnal lefekszenek, csak hogy meglegyenek. Na azok a férfiak valóban csak szexre mennek, mivel rászoktátok arra, hogy bármikor, bármelyik nőt megkaphatják, fölösleges párkapcsolatra az energiájukat pazarolni.
Ha nem tetszik, hogy a jól kinézö férfiakat nem lehet párkapcsolatra bírni, akkor ezt talán a nőtársaiddal beszéld meg, akik ingyen adják a szexet. Nálatok a punci, ti diktáltok, ha a nőtársaidnak fontosabb a jópasi, mint egy normális kapcsolat, akkor ne minket hibáztass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!