Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.

Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.

Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.

Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?

Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?

2016. dec. 28. 15:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/163 anonim ***** válasza:
55%

Most már kíváncsi lennék, neked mi az ideál. Megnéznék egy fényképet egy férfiról, aki szerinted elfogadható, és adnál neki esélyt. Mert én is úgy látom, hogy a macsók vannak még mindig képben.

Egy nő bármikor szerezhet partnert magának, akár csak szexre, akár kapcsolatra. Fordítva ez már kevésbé igaz.

2016. dec. 28. 17:14
 62/163 A kérdező kommentje:

#59 Igen, valóban hibásak a nők, de visszavezetve erről a férfiak tehetnek.

#60 Nem, nyugi, nem viszket.

#61 Nekem az átlagos férfiak tetszenek, nincsenek elvárásaim senkivel sem szemben. Nem kellenek a macsók.

2016. dec. 28. 17:16
 63/163 anonim ***** válasza:
83%

KEdves kérdező: Első mondatodra rögtön egy vicc ugrott be, aminek általánosságba van igaza. Isten megteremté Ádámot és Évát, majd így szól: Ádám! Jó hír: kapsz észt meg farkat. A rossz az, hogy a vér egyszerre csak egy irányba áramolhat!

Lehet normális kapcsolatot kezdeni, csak úgy látom, nem jó helyen keresed. Tudom, vannak barátaid, ismerőseid, akik ezt mondták, meg tapasztalat, de szélesebb körbe kéne körül nézni. Ezt nem leszólásból írtam. Egy férfi célja, ahogy nekem is, hogy felálljon a farka és jól lakjon, ez evolúció, biológia, nem kitaláció. (,,Kisfiam, ha én anyáddal nem így csináltam volna, Te nem lennél. ÉS igaz!) De addig meg kell küzdeni egy nőért, odafigyelni rá, sokszor lesni minden gondolatát.

Én is szeretem a nőket, de ha egyszer megtalálom a páromat, akkor biztos normális családapa, férj, társ és pár leszek. Tudom, ismerem annyira már magamat.

Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy ne 10-50 férfiből akarj következtetést levonni, mert lehet pont az 51. lesz az, akivel jól érzed magad, vonzódsz hozzá, és családot szeretnél majd vele!

29f

2016. dec. 28. 17:17
 64/163 anonim ***** válasza:
65%

en arra is kivancsi lennek hogy a kerdezo hogy nez ki ha senkinek de senkinek se kell.

ez a buvalba. ize belelt szoveg elegge gaz ismerkedeshez, de ez nem eleg hogy a sok ferfit eluldozze

2016. dec. 28. 17:19
 65/163 anonim ***** válasza:
73%
Jaj bele gázoltam a kis lelkecskédbe. Fogd fel, hogy nagy részt butaságokat írkálsz amik nem igazak minden férfira, de ahogy látom kár miattad koptatni a billentyűzetet. Amiker leírsz azok a gyúrós jancsi helyes pasikra igazak főleg de onnan sem mindengyikre, az átlag bélákra meg végképp nem igazak az állításaid mert azok még egy randiról is csak álmodoznak mert az átlag gizik is állandóan lepattintják őket. Te pedig ezekre a nagy részt rendes srácokra rá se hederítesz, azt hitted a macsók majd miattad fognak megváltozni de ez nem jött össze így most minden bánatodat itt adod ki magadból és kollektíve minden férfit hibáztatsz amiért neked nem jött össze a párkeresés.
2016. dec. 28. 17:20
 66/163 A kérdező kommentje:

#63 Igen, értem, amit írsz, félig-meddig egyetértek vele, de tapasztalataink által rengeteget tanulhatunk és hidd el, tudom, hogy nehéz olyat találni, aki nem olyan, mint amit leírtam. Minden férfiban meg van ez, és mindig olyankor tör fel, mikor nem számítanál rá.

#64 Nem mondtam, hogy nem kellek senkinek, mert már jó párszor kellettem. Viszont ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy a kérdésben kifejtettem.

2016. dec. 28. 17:23
 67/163 BlackSword ***** válasza:
59%

Az jó, mert a szavaid tisztára egy olyan lány szavai akinél még a radiátort is hamarabb felkérték táncolni...

Tudod a férfiak másként működnek, mint a nők... Ne akard megérteni... De hidd el, az alfahimek is akarhatnak tartós és normális kapcsolatot... Csak kicsit később... Egy kapcsolat hossza és az 1.pillanat és az 1.szex közötti időnek pedig semmi köze egymáshoz...

2016. dec. 28. 17:23
 68/163 A kérdező kommentje:
# 65 Igenis, ráhederítek a rendes srácokra, csak a probléma ott kezdődik, hogy szinte nincsenek, ha talán mégis, akkor ők foglaltak. Ezért persze, hogy nehéz a rendes pár megtalálása, ha a választék igen kevés, mert a macsók átveszik a "férfi" szerepet.
2016. dec. 28. 17:25
 69/163 A kérdező kommentje:
#67 Akarhatnak, csak ennek az esélye elég kevés, sőt szinte 1%, jó esetben 2%. És nem gondolom, hogy ez a hozzáállás lenne a megfelelő.
2016. dec. 28. 17:27
 70/163 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, mélyen elutasítom, hogy az én nevemben is beszélj (nő vagyok). Volt pár párkapcsolatom, volt, hogy megcsaltak, de ez nagyon ritka eset volt. Az exeim nagy része komoly kapcsolatot keresett, és keres továbbra is, vagy talált is. Soha nem éreztem magam elnyomva, megalázva vagy hogy misztifikálni kéne a másik nemet, és másik fajként kezelni. Ahogy a nők közt is vannak haszonleső, komolytalan kos csitrik, úgy a férfiak közt is vannak férgek. Lehet fejtegetni, miért van ez, mitől lettek olyanok, amilyenek, ezellen nincs kifogásom, de azok, amiket összehordasz csak provokatív és elrugaszkodott kijelentések. A válaszolók közt is akadnak defektesek, akik a saját megkeseredettségüket vezetik le itt.

Nem vagyok top nő, bár bűnronda sem. Párom messze nem hibátlan, de nem is várom el. De mindketten dolgozunk a kapcsoltunkon, szeretjük, megbecsüljük egymást. Soha nem a farka vezényelte, bár a 3 évnyi szinglisége alatt tény, hogy belement volna alkalma kapcsolatba, csak nem volt rá alkalma. Vagyis, amikor volt, a csaj meggondolta magát, és inkább beszélgettek csak. Engem a tenyerén hordoz, bármit megtenne értem, és soha nem volt kérdés, hogy kiveszi-e a részét a házimunkából, vagy bármi másból. És messze nem az az elkeseredett örök szűz típus, akit nem vesznek észre a nők. Sportos, határozott, bolondos jellem. És számomra eszméletlenül jóképű is, de az ilyesmi relativ.

Röviden: vannak normális férfiak és nők is, és provokáció helyett inkább azon kellene elgondolkodnod kedves kérdező, hogy miért jutottál erre a megállapításra. Milyen körökben mozogsz, kikkel ismerkedsz, milyen a családi hátterük, a társaságuk...stb. Ha gondolod, szívesen beszélgetek veled erről privátban, de amit ide kiírtál semmire sem jó, és messze nem írtál le nagy igazságokat. Csak fogtál egy képet, és mindössze fekete-fehér színeket látsz benne. Ez nem erény, és messze nem az igazság feltárása.

2016. dec. 28. 17:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!