Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.

Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.

Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.

Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?

Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?

2016. dec. 28. 15:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/163 anonim ***** válasza:
55%
39es koszonom a hozzaszolasod. es ez nem cinikus volt hanem tenyleg orulok az ertelmes valasznak
2016. dec. 28. 16:27
 42/163 anonim ***** válasza:
25%
40.nek van igaza. A "normális" férfiakból már rég Mgtow lett az idő folyamán és ezt a nők maguknak köszönhetik.
2016. dec. 28. 16:27
 43/163 A kérdező kommentje:

#39 Igenis, létező jelenség. Mindennapos eset, csak vannak, akik nem látják a fától az erdőt.

#40 Nem hibáztatok senkit, csak próbálom felnyitni az emberek szemét. Nem gondolnám, hogy a nők maguktól találták ezt ki, hogy ők diktálnának. Nem mi diktálunk. A férfiak ültették el ezt a tudatot a nők fejében, hogy nálunk a hatalom. És mára már ezt sajnos átvették a férfiak, ugyanis már egyáltalán nem a nők döntik el, hogy kivel, mikor, hol, miért, mert lassacskán már ere sem fognak kelleni, nemhogy normális, emberi kapcsolatokra.

2016. dec. 28. 16:28
 44/163 anonim ***** válasza:
94%
Őszintén, mi ihlette ezt a kérdést? Szakítottak veled, vagy a kiszemelted másnál kötött ki? Vagy mi a baj? Azt nehezen hiszem, hogy csak úgy kipattant ez kérdés a fejedből. Nyugodj meg, szívj el egy cigit, igyál meg egy felest, aztán negatív gondolatoktól mentesen gondold át a dolgokat! :)
2016. dec. 28. 16:34
 45/163 A kérdező kommentje:

#44 Őszintén? Gondolkodtam és ráeszméltem, hogy a férfiak ilyenek. Minden egyes szó, amit ma leírtam, igaz. Nincs benne semmi szürrealitás. Ezek csak tények, melyek valós dolgokra épülnek. Mélyen, legbelül, mindenkinek tudnia kell, hogy az életben minden így működik a párkapcsolatok terén. Lassacskán eljutunk odáig, hogy nem a férfi kéri meg a nő kezét, hanem fordítva. A nő lesz a családfenntartó és a férfi marad otthon a gyerekekkel. Mostanság ez válik szokássá, mert a férfiaknak ilyen elvárásaik vannak a nőkkel szemben.

Nincs ebben semmiféle kitaláció, csak mély, leplező igazságok.

2016. dec. 28. 16:38
 46/163 anonim ***** válasza:
97%

Nem értek egyet.

És miért baj, ha ketten tartják fenn a családot? Mindkettejüké. Ha te otthon akarsz dekkolni, keress egy gazdag faszit.

2016. dec. 28. 16:39
 47/163 anonim ***** válasza:
91%

"Nem mi diktálunk."

Nem ám. Tudod miért nem volt régebben össze-vissza kefélés? Mert a nők megkövetelték a tartós kapcsolatot, leginkább a házassághoz kötötték a szexet (kényszerből ugyan, de ez más kérdés). És a férfiak, mivel nem volt más választásuk, belementek. Manapság a nők elolcsósították magukat. Te hiába követelsz bármit is, ha melletted 10 másik nö azonnal szétcsapja a lábát. A férfi, ha teheti, a kisebb ellenállást fogja választani. De nem győzzöm hangsúlyozni, hogy itt egy férfiak egy igen kis százalékáról beszélünk, míg a kérdező megpróbál úgy csinálni, mintha ez az összes férfira igaz kenne.

2016. dec. 28. 16:40
 48/163 A kérdező kommentje:

#46 nem gazdag férfi kell, csak ne legyenek ilyen mértékű elvárásaik a nőkkel szemben.

#47 Nem értek egyet veled. Egyáltalán nem ezt próbálom kihozni belőle, hogy minden férfi ilyen, de ez, hogy "kis százalékukra igaz", ez felettébb mulatságos, ugyanis tévedsz. Rengeteg férfira igaz és ez a szám egyre csak nő és nő. El kellene neked is ismerned.

2016. dec. 28. 16:44
 49/163 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok

Bevallom nem olvastam vissza az összes kommentet, mert rengeteg van

Az én barái társaságomban. Max 1 olyan férfi van aki megfelelne/megfelelhetett a kérdésedben írtaknak. Mivel már lassan apuka lesz ő is, így már ő sem olyan, de már azt megelőzően is "felnőtt"

Az összed többi barátom vagy régóta párkapcsolatban van és hűséges, vagy régóta szingli és örülne egy normális nőnek.

Szval 8-10 férfiból max 1 aki olyan mint írtad. Legalább is az én környezetembe. Szval vagy peches vagy, vagy az ilyen pasik vonzanak téged.Egy tömegből csak őket veszed észre. Talán azt gondolod, h majd te fogod őket megváltoztatni...

Sztem neked kellene változtatni valamit.

2016. dec. 28. 16:53
 50/163 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagyok az egy éjszakások híve, de már 30 körül járok és még nem volt barátnőm.

Egyre inkább egy komoly hosszú ha lehet inkább örök kapcsolatot szeretnék, egyre inkább ahogy haladok előre a korban megy el a kedvem az ismerkedéstől... és nem valószínű, hogy egy szakítás után még lenne kedvem újrakezdeni.

Igaz néha nekem is már megfordult a fejemben, hogy egy kötöttségek nélküli is megfelelne, de csak azért mert nincs jobb, igaz nem volt lehetőségem még erre,de nagyjából egyen értékű lenne egy nyilvános kukázással... megalázó számomra is ... legalábbis szarul erezném magam, hogy olyan mélyre süllyedtem.

Mégis miért van az, hogy ilyen sok lány vágyik egy komoly kapcsolatra... de ha nem a szőke herceg fehér lovon hívja akkor még egy randira is szinte már könyörögni kell neki, hogy eljöjjön ... ez is szánalmas és megalázó, de néha muszáj megtennem mert másképp még annak sem örülhetnék, hogy azért néha eljött velem egy lány üdítőzni.

Sokan vagyunk ebben a helyzeteben... és ugyancsak sokan vannak olyanok is akikről te beszélsz... de sajnos nőben én olyat még nem láttam, szingliként akivel normálisan lehetne ismerkedni csak szingliként aki épp ex kapcsolatát gyászolja és ezért nem akar most kapcsolatot, vagy már párkapcsolatban van.

2016. dec. 28. 16:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!