Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.

Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.

Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.

Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?

Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?

2016. dec. 28. 15:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/163 A kérdező kommentje:

#77 Nem tartozom ezek közé, tévedsz.

#79 Nem gondolnám, hogy bennem van a defekt, hanem inkább az emberiségben.

#80 Igen, elmúltam már 20, képzeld el. :)

2016. dec. 28. 17:46
 82/163 BlackSword ***** válasza:
65%
Pedig a mellékelt ábra nagyon ezt mutatja...
2016. dec. 28. 17:50
 83/163 anonim ***** válasza:
55%
Nagyszerű! Ha már elmultál 20,akkor január közepe körül számíts egy privát üzenetre,hacsak addig le nem lépsz az oldalról.
2016. dec. 28. 17:51
 84/163 anonim ***** válasza:
78%

"Minden nőnek és férfinak tisztelettudónak kellene lennie és esélyt adnia bárkinek"

Nem hiszem, hogy nő vagy. Itt a pasik egy részének a mániája ez a "mindenkinek jár az esély" duma.

Komolyan azt gondolod, hogy elveheted az ember szabad akaratát? Rákényszeríted, hogy esélyt adjon, akkor is, ha nem akar? Akkor neked is esélyt kell adnod a részeg fogatlan bácsinak.

2016. dec. 28. 17:53
 85/163 A kérdező kommentje:

#82 Miért mutatná ezt a mellékelt ábra? Nem gondolnám, hogy a véleménykifejtés ekkora probléma.

#83 Örömmel várom. És nyugalom, nem fogok lelépni. Nyugodj meg.

2016. dec. 28. 17:53
 86/163 A kérdező kommentje:

#84 De, nő vagyok. Lehet nehéz elhinni, de igaz.

És nem rákényszeríteni kell a dolgokat az emberekre, csak felnyitni a szemüket.

2016. dec. 28. 17:55
 87/163 anonim ***** válasza:
55%
"Minden nőnek és férfinak tisztelettudónak kellene lennie és esélyt adnia bárkinek, nem eldobni, mint egy szemetet vagy hagyni, had vergődjön, hogy nincs esélye senkinél sem". Na erre majd kíváncsi leszek, hogy valóban így gondolod e,azaz te is betartód e. :)
2016. dec. 28. 17:55
 88/163 anonim ***** válasza:
65%
De te nem vagy SENKI ahhoz, hogy felnyisd bárki szemét is. Ha valaki nem akar valamit, de te azt akarod elérni, hogy akarja, azt manipulációnak hívjuk, nem "szemfelnyitásnak".
2016. dec. 28. 17:56
 89/163 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, ha tegyük fel, h gazdag lennél, mint a fene, akkor te beérnéd egy egyszerű kis fél szobás panellal, vagy több ilyet vennél, esetleg inkább luxuslakásokat?

A macsók is ki akarják élvezni azt, amit kaptak, ezért nem is sajnálom tőlük, hadd dugják meg az összes nőt, és hagyják ott, hátha jobban megbecsülik utána ezek a nők azt, ha már vki normálisan bánik velük, de sokan úgyse tanulnak ebből se, akkor is ragaszkodnak a hülyeségükhöz.

2016. dec. 28. 17:57
 90/163 A kérdező kommentje:

#87 Be.

#88 Nem mondtam, hogy vagyok valaki, sőt, egyáltalán nem vagyok senki. Csak szerintem az emberek többsége primitív módszerrel közelíti meg a dolgokat. Ez itt a legfőbb probléma, és nem tudják levonni a konzekvenciát a tetteik után.

#89 Persze, kiakarják, csak rosszul teszik ezt és ezzel más embereknek okoznak károkat.

2016. dec. 28. 18:01
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!