Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden férfinak csak a farkában van az esze.

Egyszerűen lehetetlen normális kapcsolatot kezdeni velük, ugyanis életcéljuk annyiból áll, hogy a farkuk minél többször felálljon és jól lakjon.

Nincs különösebb szeretet bennük, csakis az exhibicionista, nárcisztikus gondolkodásmód, illetve az egoizmus nagyhatalmi állapota uralkodik úgynevezett elméjükben. Néha-néha előbújik valami kis szikra, ami arra utal, hogy van bennük valami vonzó, de mihelyst megismerjük őket, mi nők, azonnal rájövünk, hogy ez csak egy másodpercig tartó kis illúzió volt.

Mi lehetne a megoldás, amivel a férfinemzetet egy picit komolyabbá lehetne változtatni? Egyáltalán létezik ilyen, vagy ez csak egy szép kis álom, amely úgyis szétfoszlani kívántatik?

Lesz valaha lehetőség arra, hogy a sok, önelégült férfiból normális családapa, férj, társ, pár válhassék, akinek nem a macsó, rosszfiús élet lesz a vágya, hanem egy másik, új, frissebb, okosabb nemzedék varázslása?

2016. dec. 28. 15:19
 131/163 anonim ***** válasza:
55%

"A barátság az lenne ha te nagy sza..ban vagy és ő erőn felül is próbálna segiteni neked eredményesen..persze ezt neked is megkellene tenned úgyanugy."

Bizony. Ez van a legjobb barátommal. Aki fiú. Akit én hoztam össze a feleségével. Nekem kellett kideríteni, mekkora az ujja, tudod, milyen veszett meló volt?

KÉRDEZŐ, MIÉRT NEM VÁLASZOLSZ, HOGY JÁR-E NEKEM AZ ESÉLY A LESZBIKUS SZERELMEDRE?

2016. dec. 28. 21:11
 132/163 anonim ***** válasza:
55%
Azért mert nekem jár az esély a hetero szerelemre :) De ha egy másik nő a képbe kerülne, nem lennék féltékeny.:)
2016. dec. 28. 21:15
 133/163 A kérdező kommentje:
#131 nem voltam gépnél, de tessék, most válaszolok: Igen, jár. ;)
2016. dec. 28. 21:16
 134/163 anonim ***** válasza:
100%
kérdező szerintem is jobban járnál egy csajjal,a pasikból úgy is eleged van
2016. dec. 28. 21:18
 135/163 A kérdező kommentje:
#129 Ne izgulj, van nekem orgazmusom férfi által
2016. dec. 28. 21:19
 136/163 anonim ***** válasza:
78%
Van orgazmusod férfi által,állításod szerint frusztrált sem vagy, akkor mégis miért jöttél ide rugdosni minket? Valami baj van, csak nem mondod ki őszintén a titkot. Remélem,hogy találkozásnál nem kell majd külön-külön minden gondolatodat kitalálni, hanem kimondod amire gondolsz.
2016. dec. 28. 21:25
 137/163 A kérdező kommentje:
#136 Semmiféle titok nincsen, hiába is próbálkozol.
2016. dec. 28. 21:31
 138/163 anonim ***** válasza:
61%
63%-os összejöttél ezzel a gyogyival?
2016. dec. 28. 21:32
 139/163 anonim ***** válasza:
59%
MI A FENE FOLYIK ITTEN?!
2016. dec. 28. 21:36
 140/163 A kérdező kommentje:
#138 Te vagy a gyogyi. :)
2016. dec. 28. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!