Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért nehezebb a társkeresés?
Szerintem nem feltétlen nehezebb a férfiaknak a társkeresés.
A válaszokat visszaolvastam, hát... gyalázat. Ki sem elemzem inkább.
Viszont én már itt megakadtam: " Akkor miért nem álnak szóba olyannal aki nem jön be nekik külsőre ha nem fontos nekik a szex?" Ki mondta, hogy nem fontos?
Nekem a legfontosabb dolgok között van. Hányingerem lenne egy olyan férfitól, akinek nem fontos a szex, és nem akar minél előbb elcsábítani. Pedig mindig komoly kapcsolatot akartam. :)
Jöttem össze olyan emberrel, aki nem tetszett külsőre, és mellé magányos és lelki sérült is volt. Soha nem élveztem vele a szexet, a kapcsolat meg rossz volt.
Most már eszem ágában nem lenne összejönni ilyen emberrel. Szerencsére 4 évvel ezelőtt sem volt, amikor összejöttem a jelenlegi párommal.
És mennyi pénze van annak, aki "pénzes"?
Amikor mondják, hogy a nőknek a "pénzes" pasik kellenek, akkor az mennyi pénz?
A nőknek sem mindegy mi van rajtad.
Ha elegánsan öltözöm magáznak,ha sportosan öltözöm tegeznek.
Így megy ez.
De,hogy kinek mi a vonzó???
Talán rossz passzban vannak a lányok/nő/hölgyek aznap,mikor odalép hozzájuk a fiú/férfi/gentleman.
ma 16:15
És mennyi pénze van annak, aki "pénzes"?
Végtelen bankszámla
ma 16:19
Szerintem a ruha másodlagos,hisz ha arcra nem tettszik a csajnak akkor az öltönyt is dobhatja a kukába.
Mármint ha végtelen, akkor nem, ha 250-400 e, akkor pénzes nő vagyok. Ez az!
Ne mondjátok már, hogy nincs félmillió HUF, és arra buknak... nem hiszem, hogy a többség ezt gondolja, ez nagyon szánalmas.
" pénzes pasi "
alatt még azt is érteni aki kifizeti a számlákat és ennyi,erre az időre a nők mindig visszavesznek az arcukból
Ne már... ennyi? Az ötezer forintos elmű számlát befizeti, wow...
Azt hittem, a pénzes pasi ilyen Berki Krisztián féle "100 dollárossal gyújtom meg a szivart"...
"A nők a pénzes pasikat szeretik." Azt, akinek a számlákra van pénze??? Az nem pénzes! Te jó ég.
Nem lehet ez. Szerintem mások mást értenek ez alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!