Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szamomra nincsen igazi?
Figyelt kérdés
Sajnos barhogy probalkozom mar jo ideje egyedul vagyok. Akarkikkel hozott ossze mostanaban a sors ,vagy korban nem passzoltunk,vagy a szemelyisegunk volt ossze egyeztethetetlen. Tarskeresoket is probaltam ,az sem valt be . Szerintetek egy 19eves lany hol talalhatna megfelelo part ? Vagy mondjak le a szamomra tokeletes ferfirol es oruljek ,ha kicsit is illek valakihez?2016. dec. 15. 17:31
1/9 anonim válasza:
Alapból sincsen olyan, hogy igazi...
2/9 anonim válasza:
Társkereső miért nem vált be? Milyen igényeid vannak, hogy senki se jó?
3/9 anonim válasza:
Ha egy 19 éves lány nem talál társat, ott komoly gondok vannak. Vagy a külsőddel van probléma, vagy túlzottak az elvárásaid. Keress tovább, van még időd bőven.
4/9 anonim válasza:
Aha, mondj le, mert én azt mondtam.
5/9 anonim válasza:
Igen, mondj le róla! Nincs számodra igazi.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, én már többször megkaptam azt, hogy majdnem mindenkivel jól kijövök. Lehet, hogy neked is változtatnod kéne magadon kicsit, mert olyan nincs, hogy sosem passzolsz senkivel össze.
7/9 anonim válasza:
Én 21 vagyok, nekem is ugyanez a gondom. Túl bonyolult személyiség vagyok sajnos.
8/9 anonim válasza:
Szerintem 19 èvesen kicsit túlzás azt mondani, hogy mondj le a "tökéletes" pasiról. (Amúgy olyan, hogy tökéletes pasi nem létezik csak a filmekben.) Élj normális életet ès ne ezen görcsölj, ne keresgélj. Hidd el ha nem foglalkozol vele, akkor megtalál a szerelem.
9/9 anonim válasza:
A kérdezőnek senki se tökéletes csak aki jóképü..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!