Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy számomra nincs igazi?

Figyelt kérdés

Voltak már kapcsolataim, de még soha senkivel nem éreztem azt, hogy vele akarom leélni az életem, vagy gyereket szeretnék tőle. Egy srác volt, akivel így utólag néha elábrándozok azon, milyen lett volna, ha babánk lesz, ha esküvőnk lesz, de vele is csak azért, mert nagyon rövid ideig voltunk együtt, és nem volt időm annyira megismerni őt.

Egyszerűen senkivel sem érzem azt, hogy ő lenne az igazi.

Lehet, hogy számomra nincs is?

22N

2015. dec. 14. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
22 vagy... azért még van időd.
2015. dec. 14. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl nagyok/irreálisak az elvárásaid. Így nem lesz könnyű megtalálni az "igazit"
2015. dec. 14. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:

"soha senkivel nem éreztem azt, hogy vele akarom leélni az életem, vagy gyereket szeretnék tőle."

Nincs ebben semmi meglepő 22 évesen.

2015. dec. 14. 16:13
 4/9 opened paradise ***** válasza:

22 vagy,még nem temetném magam a helyedben.

Meg aztán az ilyenek akkor szoktak jönni általában,mikor már feladta az ember.

2015. dec. 14. 16:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Elvegyelek?
2015. dec. 14. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még, előtted az élet! Jönni fog még az a férfi akivel te ezt érezni fogod! :)
2015. dec. 14. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok... ahány lányt megismertem valamiért nem tudtam egyikhez sem úgy vonzódni, hogy valami komolyabbat is akartam volna tőlük, nehéz hozzám hasonló lányt találni, ezért nem is hülyítettem őket tovább úgyhogy most itt vagyok egyedül :D 22/f
2015. dec. 14. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Én sem éreztem ezt addig amíg meg nem ismerkedtem a mostani párommal. :)
2015. dec. 14. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is pont így vagyok, egyszerűen senki sem az igazi. Fiatalok vagyunk még, de az elszomorít ha arra gondolok hogy vannak akik mindig egyedül maradnak

22/L

2015. dec. 14. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!