Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért nehezebb a társkeresés?
Te leállsz olyannal, aki neked nem jön be?
Ki a fene mondta, hogy a nőknek nem fontos a szex?
Viszont ez nem azt jelenti, hogy válogatás nélkül dugunk is mindenkivel.
Ja, és a szörnyű helyesírás sem jön be.
Rosszul írtad ki a kérdést.
Egyes pasiknak... Szerencsére nem minden férfi ilyen retardált.
(férfi rokonaim és barátaim pl.) Szóval inkább így helyes a kérdés :)
ma 14:25
..jóhogy nem má vágó pityuhoz nem küldesz korrepetálni te szerencsétlen..
ma 14:38
"ti is kaphattok nőt szexre bármikor"
biztos viccnek szántad
a mai nők a külsőre mennek,tehát egy átlag jóska nálluk szóba se jöhet..
#4: Hallod, Miss, nekem teljességgel hiteltelen ez a "boldog párkapcsolatban/házasságban élek a párommal/férjemmel, de feljövök GYK-ra oltogatni a szerencsétlen lúzer pasasokat, jól beléjük rugdosok, nem elég nyomorultak így is" attitűd, amit te itt képviselsz, mármint amit csak random ma láttam tőled itt-ott. Régebben is voltak itt ilyenek, mint te, és elég hamar kiderült róluk, hogy végigkamuzták azt a néhány hetet/hónapot, amíg itt tengődhettek. Ergo te egy melledet verdeső, óvodás értelmi szintjén vegetáló buta kis nőcske vagy, és még csak meg sem tudod cáfolni, mert röhögve mutogatsz ujjal azokra, akik egyedülállók, magányosak, bibibi, csak mert neked állítólagosan összejött egy házasságszerű valami, és te ettől autokratikus személyiségnek vizualizálod magad. Vagy! Nagy kamu az egész, és itt durrogsz a férfiakról, a szerencsétlenekről, a lúzerekről, pont úgy, ahogyan a korábbi "boldog házasságban élő" csajok is tették, persze csak addig, amíg ki nem tudódott róluk, hogy évek óta nem dugja őket a kutya sem. :D
Meglepő módon, amíg párkapcsolatban éltem, sosem jutott eszembe, hogy GYK-n kürtöljem szét dedós módon a nyelvemet öltögetve, hogy "bibibi, nekem van csajom, bibibi, neked meg nincs pasid, bibibi", mert mondjuk akadt éppenséggel sokkal hasznosabb, tartalmasabb elfoglaltságom is, például a párommal foglalatoskodni, meg mondjuk alapból volt egy default boldogságérzetem, s nem azon agyaltam, hogyan bosszantsam a másikat, s mintsem unalmamban itt gúnyolódjak a magányos nőkön. Komolyan, szánalmasak vagytok, de nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!