Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért nehezebb a társkeresés?
"Nem attól lesztek rendes fiúk"
Nem is attól hogy itt bedőlök a hülye rizsának..
Ez volt az EGYIK dolog, de haraptatok rá.
Képzeljétek, én sem akarok gyereket. Nem attól lesz egy pasi vagy nő rendes, hogy gyereket akar, hanem hogy hosszútávra tervez. A gyerekvállalás az emberek többségénél ebbe a kategóriába esik, ezért hoztam fel példának.
Soha nem hallok egyetlen hosszútávú tervet sem. Gondoltam, mindenki be tudja helyettesíteni magának, de akkor menjen szájbarágósan.
Nem olvastam olyat, aki azt mondja, szeretnék egy barátnőt, akivel beutazhatom a világot, megmászhatom az Annapurnát, vadászhatok Bigfoot-ra. Mindig csak, brühü, nincs kivel bszni, elmegyek prostihoz.
Épp az lenne a lényeg, hogy nektek is legyen igényetek valamire. Hogy ne azt érezze a nő, hogy azért kell, mert puncija van, és bármelyik nő a világon helyettesíthetné, hanem hogy ÉN kellek a férfinak. Mert tetszik neki, hogy ilyen vagyok, ezt csinálom szabadidőmben, stb.
"hanem hogy ÉN kellek a férfinak"
És ez szerinted kiderül egy-két randi vagy beszélgetés után, amikor még nem is ismer? Eleve a nagy többség hosszú távra tervez, biztos nem úgy, hogy na akkor két hétig "hjárjunk". Csak ugye közben sokminden változhat, kiismernek, stb...De te jól el lehetsz szállva magadtól, ha úgy adod elő magad, hogy "lássam hogy ÉN kellek neki senki más", és azt hiszed, hogy nem lehet pótolni...:DDDD
család-gyerek fas zság
Egy értelmes férfi nem beszél így, akár akar családot, akár nem. Ezért nem találsz barátnőt.
"De te jól el lehetsz szállva magadtól, ha úgy adod elő magad, hogy "lássam hogy ÉN kellek neki senki más", és azt hiszed, hogy nem lehet pótolni."
Bizony, aki azt akarja, hogy önmagáért szeressék, rossz ember.
Én azt akarom, hogy a férfi ugyanezt érezze tőlem. Hogy ő a világom közepe. Nem csak egy farok kell, hanem Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!