Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak, hogy álltok/állnátok a gyerek kérdéshez ilyen esetben?
28 éves vagyok és van egy 3 éves gyerekem, akit egyedül nevelek. Nem vagyok ronda - legalábbis sosem volt problémám ilyen téren a férfiaknál - a szülés se látszik rajtam (mindenki ledöbben, aki megtudja, hogy gyerekem van). Értelmes, tájékozott nő vagyok, lehet velem beszélgetni, általában érdekesnek tartanak. A gyerek mellett is igyekszem fiatalos, laza életet élni, amennyire csak lehet, mellette van jó munkám, egzisztenciám.
A kérdésem lényege: ha mondjuk megismerkednétek egy hasonló nővel, aki megtetszik, szimpatikus lesz, akkor kihátrálnátok, ha megtudnátok, hogy gyereke van? Nem akarná bevonni semmibe, amíg nem fordul komolyra a dolog, nem pótpapát keres. Csak tény, hogy van.
Azért kérdezem mert eléggé kezdek elkeseredni. Szinte semmi esélyt nem látok arra, hogy találjak valakit. Felregisztráltam a tinderre is és tettem egy próbát: úgy hogy kiírtam, hogy gyerekem van, nem jött szinte egy match sem. Amikor nem írtam ki, napi kb 20 olyannal, aki tényleg tetszett. Volt akivel napokig dumáltam, áradozott h végre egy olyan nő, amilyet keres, erre ahogy szoba került a gyerek, vissza sem írt.
Tényleg ilyen reménytelen lenne a helyzet? Ti hogy reagáltok vagy reagálnátok erre? El tudnátok fogadni?
Itt még mindig nem azon van a hangsúly, hogy ex férj, ex pasi, tök mindegy. Egy férfi már nem tud úgy tekinteni egy nőre, mint élete asszonyára, ha annak már gyereke van mástól. Egyszerűen ilyenek a férfiak.
Egy kapcsolatban oké, hogy elnézzük azt, ha a párunk már szexelt mással, mert nincs mit tenni, ez van.
De egy gyerek már más. A gyerek az már felelősség. És szerintem manapság már kevés férfi akar ennyire komoly felelősséget vállalni. Ha vállalna is, akkor is maximum a saját véréért. Lehet, hogy valaki tudná szeretni a gyerekeként, de a legtöbben erre képtelenek.
És szerintem tudják azt is, hogy sok esetben úgy is a gyerek lesz az első a nő életében, ő csak mindenképpen másodlagos szerepet, illetve helyet kap.
Amúgy ezt is hozzá akartam írni a mondókámhoz, csak vártam, hogy valaki más megtegye helyettem.
Sajnos fordított esetben is ugyan ez lenne, idióta nő gyereket szül, szarik a gyerekre, apának ítélik a gyereket és ezt más nő nem néznél jó szemmel.
A nők is ilyenek, nem akarják más gyerekét nevelni.
Eszem ágában nem lenne gyerekes nővel kezdeni. Legfejjebb akkor, ha már idős leszek (és ha akkor épp magamra maradok), és már be kell érnem a futottak még kategória női képviselőivel.
De amíg erre nem vagyok rákényszerülve, addig kizárt dolog.
Az 51-es hozzászóló röhejes és nevetséges dolgot állít.
Ennek az állításnak semmi köze a valósághoz,még csak rész igazság sincs benne.Talán csak annyi,hogy a hozzászólás írójára igaz az állítás.
sajnos nem olvastam el a hozzáoszlásokat csak a kérdésre válaszolok
nálam kizáró ok lenne egy gyerek
erre viszonylag sok indokom van egészen a bunkóságnak tűnőtől az ész érvekig
34f
A kérdező azt hiszi, hogy ő a főnyeremény, holott:
1. van egy gyereke
2. a gyereknek van apja, aki mindig az életük része lesz
3. csak a saját igazában hisz
4. fiatal, életerős, jó partit keres, akinek lehetőleg nincs gyereke, mert visszafelé az elfogadás azért nem ugyanúgy működik
Szerintem a kérdezőnek hosszúra fog nyúlni a párkeresése, márcsak azért is, mert egy 3 éves gyerek mellett nem biztos, hogy a tinderen kellene vadászgatni...
"Szerintem a nők sem viszonyulnának sokkal pozítívabban egy másik nő gyerekéhez, úgyhogy nincs ezen mit csodálkozni."
Nekem ez lenne az ideál, mert nem akarok szülni. És ha apa neveli a gyereket, akkor mindig ott van, mindig számolni kell vele. Sokkal tisztább, mint mikor anya hirtelen otthagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!