Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as férfiak, hogy álltok/áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, hogy álltok/állnátok a gyerek kérdéshez ilyen esetben?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és van egy 3 éves gyerekem, akit egyedül nevelek. Nem vagyok ronda - legalábbis sosem volt problémám ilyen téren a férfiaknál - a szülés se látszik rajtam (mindenki ledöbben, aki megtudja, hogy gyerekem van). Értelmes, tájékozott nő vagyok, lehet velem beszélgetni, általában érdekesnek tartanak. A gyerek mellett is igyekszem fiatalos, laza életet élni, amennyire csak lehet, mellette van jó munkám, egzisztenciám.

A kérdésem lényege: ha mondjuk megismerkednétek egy hasonló nővel, aki megtetszik, szimpatikus lesz, akkor kihátrálnátok, ha megtudnátok, hogy gyereke van? Nem akarná bevonni semmibe, amíg nem fordul komolyra a dolog, nem pótpapát keres. Csak tény, hogy van.

Azért kérdezem mert eléggé kezdek elkeseredni. Szinte semmi esélyt nem látok arra, hogy találjak valakit. Felregisztráltam a tinderre is és tettem egy próbát: úgy hogy kiírtam, hogy gyerekem van, nem jött szinte egy match sem. Amikor nem írtam ki, napi kb 20 olyannal, aki tényleg tetszett. Volt akivel napokig dumáltam, áradozott h végre egy olyan nő, amilyet keres, erre ahogy szoba került a gyerek, vissza sem írt.

Tényleg ilyen reménytelen lenne a helyzet? Ti hogy reagáltok vagy reagálnátok erre? El tudnátok fogadni?

2016. nov. 11. 21:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

Itt még mindig nem azon van a hangsúly, hogy ex férj, ex pasi, tök mindegy. Egy férfi már nem tud úgy tekinteni egy nőre, mint élete asszonyára, ha annak már gyereke van mástól. Egyszerűen ilyenek a férfiak.

Egy kapcsolatban oké, hogy elnézzük azt, ha a párunk már szexelt mással, mert nincs mit tenni, ez van.

De egy gyerek már más. A gyerek az már felelősség. És szerintem manapság már kevés férfi akar ennyire komoly felelősséget vállalni. Ha vállalna is, akkor is maximum a saját véréért. Lehet, hogy valaki tudná szeretni a gyerekeként, de a legtöbben erre képtelenek.

És szerintem tudják azt is, hogy sok esetben úgy is a gyerek lesz az első a nő életében, ő csak mindenképpen másodlagos szerepet, illetve helyet kap.

2016. nov. 12. 14:30
 52/61 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem fordított helyzetben sem lenne másképp, mert mondjuk egy gyerekét egyedül nevelő apukát sem hiszem, hogy túlságosan körül rajonganák a nők, bár igaz, ritka az ilyen mint a fehér holló, de azért akad néha olyan is, mikor az apukának ítélik a gyereket és ő neveli egyedül. Szerintem a nők sem viszonyulnának sokkal pozítívabban egy másik nő gyerekéhez, úgyhogy nincs ezen mit csodálkozni.
2016. nov. 12. 15:43
 53/61 anonim ***** válasza:

Amúgy ezt is hozzá akartam írni a mondókámhoz, csak vártam, hogy valaki más megtegye helyettem.

Sajnos fordított esetben is ugyan ez lenne, idióta nő gyereket szül, szarik a gyerekre, apának ítélik a gyereket és ezt más nő nem néznél jó szemmel.

A nők is ilyenek, nem akarják más gyerekét nevelni.

2016. nov. 12. 16:30
 54/61 anonim ***** válasza:
38%

Eszem ágában nem lenne gyerekes nővel kezdeni. Legfejjebb akkor, ha már idős leszek (és ha akkor épp magamra maradok), és már be kell érnem a futottak még kategória női képviselőivel.

De amíg erre nem vagyok rákényszerülve, addig kizárt dolog.

2016. nov. 12. 18:38
 55/61 anonim ***** válasza:
45%

Az 51-es hozzászóló röhejes és nevetséges dolgot állít.

Ennek az állításnak semmi köze a valósághoz,még csak rész igazság sincs benne.Talán csak annyi,hogy a hozzászólás írójára igaz az állítás.

2016. nov. 12. 19:03
 56/61 anonim ***** válasza:

sajnos nem olvastam el a hozzáoszlásokat csak a kérdésre válaszolok

nálam kizáró ok lenne egy gyerek

erre viszonylag sok indokom van egészen a bunkóságnak tűnőtől az ész érvekig

34f

2016. nov. 13. 12:26
 57/61 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy akik azt írtuk, hogy nem férne nekünk bele egy gyerek, miért lettünk lepontozva. Ez volt a kérdés, szerintem a nemleges válasz is hasznosnak kéne hogy minősüljön.
2016. nov. 13. 12:35
 58/61 anonim ***** válasza:
58%
Azért lettünk lepontozva, mert a kérdező és még néhány kisgyermekes, elvált anyuka azt hiszi, hogy vetekedhetnek a feszes testű, húszéves, gyermektelen nőkkel. Pedig nem. És nem veszik észre azt sem, hogy ők kategóriát váltottak, átkerültek a problèmás, messziről kerülendô, kisgyermekes anyukák csoportjába.
2016. nov. 13. 15:40
 59/61 anonim ***** válasza:
58%

A kérdező azt hiszi, hogy ő a főnyeremény, holott:

1. van egy gyereke

2. a gyereknek van apja, aki mindig az életük része lesz

3. csak a saját igazában hisz

4. fiatal, életerős, jó partit keres, akinek lehetőleg nincs gyereke, mert visszafelé az elfogadás azért nem ugyanúgy működik

Szerintem a kérdezőnek hosszúra fog nyúlni a párkeresése, márcsak azért is, mert egy 3 éves gyerek mellett nem biztos, hogy a tinderen kellene vadászgatni...

2016. nov. 13. 15:50
 60/61 anonim ***** válasza:

"Szerintem a nők sem viszonyulnának sokkal pozítívabban egy másik nő gyerekéhez, úgyhogy nincs ezen mit csodálkozni."

Nekem ez lenne az ideál, mert nem akarok szülni. És ha apa neveli a gyereket, akkor mindig ott van, mindig számolni kell vele. Sokkal tisztább, mint mikor anya hirtelen otthagyja.

2016. nov. 14. 04:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!