Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as férfiak, hogy álltok/áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, hogy álltok/állnátok a gyerek kérdéshez ilyen esetben?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és van egy 3 éves gyerekem, akit egyedül nevelek. Nem vagyok ronda - legalábbis sosem volt problémám ilyen téren a férfiaknál - a szülés se látszik rajtam (mindenki ledöbben, aki megtudja, hogy gyerekem van). Értelmes, tájékozott nő vagyok, lehet velem beszélgetni, általában érdekesnek tartanak. A gyerek mellett is igyekszem fiatalos, laza életet élni, amennyire csak lehet, mellette van jó munkám, egzisztenciám.

A kérdésem lényege: ha mondjuk megismerkednétek egy hasonló nővel, aki megtetszik, szimpatikus lesz, akkor kihátrálnátok, ha megtudnátok, hogy gyereke van? Nem akarná bevonni semmibe, amíg nem fordul komolyra a dolog, nem pótpapát keres. Csak tény, hogy van.

Azért kérdezem mert eléggé kezdek elkeseredni. Szinte semmi esélyt nem látok arra, hogy találjak valakit. Felregisztráltam a tinderre is és tettem egy próbát: úgy hogy kiírtam, hogy gyerekem van, nem jött szinte egy match sem. Amikor nem írtam ki, napi kb 20 olyannal, aki tényleg tetszett. Volt akivel napokig dumáltam, áradozott h végre egy olyan nő, amilyet keres, erre ahogy szoba került a gyerek, vissza sem írt.

Tényleg ilyen reménytelen lenne a helyzet? Ti hogy reagáltok vagy reagálnátok erre? El tudnátok fogadni?

2016. nov. 11. 21:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

Mert te elnéznéd hogy ,,bocs drágám de nem adok a telefonba/számítógépbe/tv-be mert nem az én gyerekem?""

Akarva akaratlanul kénytelen lesz eltartani más gyerekét:)

Nyilván senki sem összeköltözéssel kezd, de azért belegondolnak. Amúgy meg ha csak "jól akarod magad érezni" vannak ilyen oldalak.

Azért meg kell érteni hogy a legtöbb ember nem úgy gondolok a gyerekre mint egy lepasszolható dologra...

2016. nov. 12. 11:22
 42/61 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem az első válaszoló hozzászólása és hozzáállása nagyon családbarát és az én véleményemet is 100%-ban tükrözi:

"Hát, nálam speciel nem lenne probléma, de csak abban az esetben fogadnám el, ha - idővel, ha úgy alakul - hajlandó lenne nekem is szülni, mivel mindenképpen "saját" gyereket szeretnék. Ha emellett lenne másik, nem zavarna, ha nem utálna akkor biztos jól kijönnék vele :)"

Ezzel szemben te ezt támadásként éled meg, holott kedvesen és számodra előnyösen fogalmazott!

"Alpáribb már nem nagyon lehetnél...

na pont ezért vagyok elkeseredve, hogy csak ekkora bukókkal találkozom össze."

Az elképzeléseidet is jól szemléltei amiket írsz, nem pótapát keresel, neki nincs beleszólása a gyerek ügyeibe, nem látod át a másik oldal helyzetét a témával kapcsolatban, többször támadsz...

Sajnos volt szerencsém már hasonló anyukához, rendszeresen kioktatott ne pofázzak bele a gyereknevelésbe nem vagyok az apja! Nem érzett elég elkötelezettnek, szerinte nem foglalkozom eleget a fiával, máskor meg mire fel foglalkozok vele...

Ő nem akarta, hogy én tartsam el a gyerekét, de néha őrjöngött, ha sokalltam a gyerek különóráira fordított összeget (apuka pénzért korrepetálta matekból 2500Ft/óra). Vitás helyzetben, vagy nevezzük inkább nevelési elvekben való eltérés esetén, mindig az apjának adott igazat az anyuka!

Születésnapról apuka megfeledkezett, a gyerek érzéseit nem akartam megsérteni ezért az én ajándékomat az ő nevében adtam oda, anyuka erre rájátszott és előadta, hogy látod-látod apád szeret, nem úgy mint EZ!

Szintén szerettem volna saját gyereket, 2 évig kaptam a folyamatos NEM-et! Végül még is lett, csak éppen nem rám hasonlított, 85e Ft-ért végeztetem egy tesztet eredmény sajnos beigazolta gyanúmat, a gyerektartást mégis fizetnem kell!

2016. nov. 12. 11:34
 43/61 anonim ***** válasza:

Utolsó mi az hogy fizetned kell?

Ha nem a tiéd miért kellene? Bíróságra nem vitted az ügyet?

2016. nov. 12. 11:37
 44/61 anonim ***** válasza:
Mivel a nevemen van fizetnem kell, a pereskedés még folyamatban van.
2016. nov. 12. 11:44
 45/61 anonim ***** válasza:

Erre gondoltam én is... de ha megvezettek akkor honnan tudhattad volna hogy nem a tiéd.

Amúgy meg a gyereket egyből születés után kénytelen vagy a nevedre venni nem? Tehát esélyed se volt megtudni hogy mi van valójában.

Az ügyvéd mit jósol?

2016. nov. 12. 11:46
 46/61 anonim ***** válasza:

Első körben egy évem lett volna elvégeztetni a születés után, ennek nem tettem eleget, mert nagyon örültem neki, jogi értelemben ebből kicsúsztam. Ez hátrányt jelent!

21 600Ft/hó összeget állapítottak meg, időközben összejött az exével is. Egyre inkább látszottak a hasonlóságok, meg már vele kapcsolatban is megkaptam, hogy nem te vagy az apja miért pofázol bele dumát! A vizsgálatot ekkor indítottam, ami ismételten hátrány jogi értelemben, hiszen már volt fizetési kötelezettségem.

Mellesleg ezt a vizsgálati eredményt nem fogadják el, ismételten el kellett végeztetni, persze az én kontómra!

Ügyvédem pár hetet max. 1 hónapot jósolt és nyerünk, ennek fél éve, a hölgy közben elvesztette a munkáját, változott az anyagi helyzete, keresetet indított az összeg növelése érdekében és nyert, 27 400-et kell fizetnem, holott a megszüntetésért közben megy a pereskedés!

Jelenleg én a megszüntetésért küzdők hiszen nem én vagyok a biológiai apa (ezt nem is tagadja senki), ő pedig szeretne egy bírósági határozatot a jogi apaság megállapítására.

Jelenleg a törvény a gyerek érdekét nézi, ez is hátrány számomra!

2016. nov. 12. 12:20
 47/61 A kérdező kommentje:

42-es. Közben törölték az első hozzászóló valóban alpári kommentjét, aki fattyazott és undortó módon nyilvánult meg. Ha visszaolvasol ez alapján, az általad idézett válaszolónak megköszöntem a válaszát, és így talán visszavonod a hozzászólásod teljes első felét. Én nem támadtam eddig senkit, aki normálisan leírta, hogy miért nem menne bele egy ilyen kapcsolatba, csak azokat, akik azonnal lekezelően és támadólag lépte fel, olykor pedig undorító jelzőkkel illették a kisfiam, akinek az az "hibája", hogy az apukája lelépett.

Amúgy meg sajnálom, hogy egy ennyire negatív tapasztalatod van, hidd el, hogy azért ez nem átlagos - pl. hogy megcsal az exszel és utána még ki is használ.

Szerintem egy jól működő kapcsolatban, ahol mindkét fél kölcsönösen tiszteli egymást, ott ilyen nevelési vagy egyéb kérdések is megoldhatóak. Láttam azért már ilyenre nem egy példát. Természetesen nehezített a pálya, ezt senki nem vonja kétségbe.

A másik pedig: nem szexpartnert keresek, de szerintem akár van gyerek, akár nincs, nem úgy ugrik bele az ember egy kapcsolatba azonnal, hogy jajj mi lesz 10 év múlva. Arra gondolok, hogy esélyt sem adni valaminek, amire akár vágyunk is azért, mert évek múlva jöhetnek kellemetlenségek vagy nehezebben megoldható dolgok, és ezért elesni akár egy időszakos jó kapcsolattól, részemről furcsa. Én nem férjre "vadászok", hanem egy emberre, aki jelenleg a párom lehet. A közösen, kettesben együtt töltendő idő pedig megoldható, aztán úgyis két emberen múlik.

2016. nov. 12. 12:46
 48/61 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy te így látod, mert te nem veszthetsz semmit kb. (már bocs)

Az lehet hogy nem az esküvő jut mindenkinek eszébe, de mindenki egy kicsit előre tervez... Nyilván ha mindenki azt tenné amit akar és nem gondolna a jövőre holnapra mindenki sportautóban ülne, de jövőre már az utcán feküdne a 95%.

Pont ezért is van az hogy legtöbbször össze se jön 2 olyan ember aki imádja a gyerekeket a másik meg ki nem állhatja őket... vagy épp aki jövőre akar a másik meg 10 év múlva.

Másabb úgy belemenni egy kapcsolatba hogy ha komoly a dolog akkor nem egy kis ,,gondal" van több hanem több kis "gondal".

Ha logikusan gondolkodsz (ahogy a férfiak) és nem érzelmi alapon (ahogy a nők) úgy azért láthatod hogy mitől romlanak az esélyeid és miért visszariasztó erő a gyerek.

2016. nov. 12. 12:59
 49/61 anonim ***** válasza:
A kommenteket olvasva eléggé elment a kedvem az egész pár kereséstől..
2016. nov. 12. 13:23
 50/61 anonim ***** válasza:
85%

Borzalmas ami ezen az oldalon a férfiak fejében lévő gondolatokat tükrözi. "Fattyú" meg "zabigyerek"

A másik az "ólálkodó ex"

Istenem...a legtöbb apuka tojik a gyerekére válás után. Jobb esetben legalább fizet, gyerekkel való foglalkozás pipa.

2016. nov. 12. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!