Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak közöttetek magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak közöttetek magányos farkas férfiak? A többi lentebb.

Figyelt kérdés

30+ férfiakat kérdeznék elsősorban. Titeket mi vitt arra hogy magányos farkasként éljetek? Én már egyre inkább úgy érzem, hogy ez a nekem való modell. Jellemzően mindig velem szakítanak a nők, az igazat bevallva, nem is szeretem azt a hagyományos ide-oda kiréndulgatunk, kiposztoljuk dolgot.

Nem érzem magamat jól így. Nem hinném hogy valaha is találnék hozzám hasonló gondolkodású nőt. Aki beéri azzal, ha szeretik, kitartanak mellette. Bevallom engem untat az ilyen kirándulgatós dolog, sokkal inkább vagy kettesben lenni az illetővel, vagy egyedül kikapcsolódni.

Gyereket viszont szeretnék, még akkor is, ha teszem azt különválnak az útjaink. Semmi nem tart örökké, semmilyen kapcsolat. Viszont a gyerekem, mindig a gyerekem marad.

31/f

2016. okt. 30. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem, most arra célzol, hogy magányos farkas vagy mert nem szeretsz kirándulni?

Én sem. Ettől nem vagyok még magányos farkas, mert igényem van egy társra.

2016. okt. 30. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok 30 fölötti, de 27 évesen már nem sok kell hozzá, remélem az én véleményem is megteszi egynek. :D Szóval, nálam ez az egész úgy alakult ki, hogy nem szeretem, ha a szabadidőmben azt kell lesnem, hogy másnak állandóan a kedvében járjak. Szeretem azt csinálni, amihez épp nekem van kedvem, ha meccset akarok nézni, meccset nézek, ha játszani akarok, játszom, ha a ház körül tenni-venni, akkor azt. Ráadásul elég hülye vagyok én magamtól is, nincs szükségem arra, hogy más hülyeségét, hisztijét elviseljem (a családban sem láttam túl sok jó párkapcsolati példát). Tudom, önző egy broki vagyok, de ez van. A testi részét megoldani nem probléma, de már évek óta nem vágyom semmi többre, és nem is érzem úgy, hogy a közeljövőben változni fog.
2016. okt. 30. 12:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem pont azért igazibbak a nem családi kapcsolatok, mert ott nincs előre adva, hogy akkor ez végleges.

Egyébként szerintem sok nő keres a gyerekneveléshez társat. Simán találhatsz egy ilyet.

2016. okt. 30. 13:10
 4/12 A kérdező kommentje:
2-es: Na én is pont ugyanilyen vagyok, a szex megy, de a kapcsolat nekem nyűgös.
2016. okt. 30. 13:23
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

kirándulni szerintem nagyon is jó,emlék és élmény!

posztolgatni nem szoktam magánéletet sehová se ,mert az senkire nem tartozik...

képeket készíteni szeretek,hiszen emlék!

vannak olyan kapcsolatok amik örökre megmaradnak ha 2en úgy gondolják!

Társkapcsolat 2 emberen múlik,hasonlót kell találni

de ez sajnos nagyon nehéz! :( 30N

2016. okt. 30. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
amit a 2-es írt, nálam is ugyanez van szorul szóra illetve így gondolom.. még a kor is egyezik :)
2016. okt. 30. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Engem egy rossz kapcs csinalt ilyene.

Valodi maganyos farkas lettem, egyszeruen, ugy gondolom minden lany olyan mint az ex. Jobban megvagyok igy magam, mindenapi cirkuszolas nelkul.

Tudom hogy ez valojaban nem igy van, de azota egy kapcsolatol csak rosszat varok.

Szeretek utazni, fenykepet ritkan csinalok, a facebook meg hulyeseg.

A gyerek meg kulon tema, nem szeretnek gyereket egy veszekedos problemas csaladban.

Nekem ilyen gyermekorom volt, nem szeretnek a gyerekemnek is olyat. Ha lesz gyerekem, az egy stabil odafigyelos, normalis kornyezetben kellene hogy legyen.

36f

2016. okt. 30. 19:40
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!

5-ös! Pedig legtöbben orrba-szájba posztolnak, hogy a többi meg lájkolja. Valójában a lájkolókat nem érdekli egyáltalán. Legalábbis én ilyeneket ismertem. Ritka amit írsz.

7-es! Na ja én is nyugisabb vagy kapcsolat nélkül, több az előnye nekem, mint a hátránya. Legalábbis jelenleg.

2016. okt. 31. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, nem a kirándulással van bajom, hanem azzal hogy folyamatosan a másikra kell figyelni, van-e hiszti, most miért, stb. Sokkal jobb egyedül. A szex az egy dolog, azt meg lehet oldani, de egyszerűen zavar az hogy a nők ELVÁRJÁK az állandó odafigyelést, hogy ők legyenek a középpontban. Holott én speciel szeretek egyedül lenni a természetben, vagy olvasni pl., egyáltalán, hogy hagyjanak békén egyedül. Egyetlen dolog ami hiányzik az a gyerek, hogy legyen valami folytatása, célja az életnek, különben csak gyűlik itt a rahedli sok pénz... Nemigen akad olyan nő aki ezeket felfogná vagy pláne elfogadná.
2016. okt. 31. 18:56
 10/12 A kérdező kommentje:

Ezek szerint mind egy kicsit különcök vagyunk. Legalábbis akik hozzám hasanlóan gondolkodnak. Mi vagyunk a furák.

Utolsó a pénzt azért sok nő szeretné, még ha nem is vallja be.

2016. okt. 31. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!