Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj van velem, ha ennyire magányos farkas vagyok?
Figyelt kérdés
Nem szeretem az embereket. Mármint nincs velük semmi bajom, de frusztrál, ha egy teljes napig társaságban kell lennem, én egyedül szeretek lenni. A párkapcsolattal ugyanez, én sokkal jobban érzem magamat egyedül, maximum egy szexkapcsolatot tudnék elképzelni, ahol még megmaradna a szabadságom. Valamiért nem vágyom senkinek a közelségére, igaz barátom is csak 2 van.
20/N
2016. márc. 7. 16:08
1/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nem gáz. Vannak ilyen emberek. Amíg jól érzed magad, és nincs benned rossz érzés addig no problem
2/5 anonim válasza:
Te ugyan olyan vagy, mint én, csak lányban :O :)
22/F
3/5 Fish1 válasza:
Ha te nem érzed hátránynak, akkor nem gáz.
Ha gáznak érzed (saját magad miatt, nem azért mert a külvilág ezt szajkózza), akkor változtass rajta.
4/5 anonim válasza:
Nyugi, teljesen normális vagy. Egyébként én is pont ugyan ilyen vagyok csak nekem egy barátom sincs, mondjuk én nem is igénylem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!