Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nektek mennyire jönnek be a magányos farkas tìpusù pasik? (többi lent)
Megtudtuk, hogy mit nem csinálsz, de arról ami alapján a kérdésre válaszoni tudnék nevezetesen rólad mint emberről, jellemről nem sok derült ki.
Az meg, hogy a válaszokat is megadod nagyon unszimpatikussá tesz. Szóval nem a "magányos farkas" viselkedés miatt, amit mint fogalmat mellesleg rosszúl használsz.
Én annyira nem vagyok "fb sztár", hogy még csak nem is vagyok fenn a FB-on, a "személyes dolgokat élőben intézem, de a nagy nyüzsgést nem szeretem.
Ettől még EGYÁLTALÁN NEM vagyok magányos farkas.
Szóval számomra nem derült ki a kérdésedből, hogy te igazából mitől tartod magadat "magányos farkasnak".
# 4
A női logikámmal van baj szerinted, ha nem értem, hogy vajon miért azon múlna, hogy mennyire őszinte valaki, hogy lekorlátozod-e a válaszlehetőségeket általad meghatározott kategóriákra, vagy saját maga fogalmazhatja meg, hogy mit gondol erről a kérdésről? :-)
A mellébeszélést emlegetni pedig nem tűnik valami bölcs és kedves dolognak, ha egyszer te szeretnéd, hogy mások időt szánjanak arra a szabadidejükből, hogy válaszoljanak neked.
dehogynem derül ki róla, mint emberrel ez meg az. (más kérdés, hogy ki nem szja le)
Először is a "magányos farkasok" leszarják hogy a lányoknak bejönnek e vagy sem.
Másorszor ezen hangosan felröhügtem :"Nem vagyok szűz ez alatt nem azt értem"
Nos, senkinek nem fordult meg a fejében a kérdést olvasva, hogy szüz vagy e vagy sem (ezekután boritékolható, hogy az vagy,)
magyarul, kényszerből vagy "magányos" nem pedig azért, mert "az a típus" vagy
Javaslatom: képezd magad, mert hülyének lenni sokkal cikibb, mint magányosnak.
"A női logikámmal van baj szerinted.."
Azzal szerintem is baj van, ugyanis egy 3 évesnek is feltűnik hogy önmagában a kérdés is ellentmondásos, a leírás meg aztán pláne blőd.
Ilyenformán, az "útkeresés" részben biztos vagyok, viszont annak nagyon az elején jár a kolléga. Ami huszonévesen komoly hátrány csajok terén (mert ugye az világos hogy tulajdonképpen az egyetlen, ami komolyan érdekli a "magányos farkasunkat", az az, hogy be tud e csajozni ezzel a szöveggel /NEM/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!