Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti adtok esélyt egy "magányos farkas" típusú srácnak? (Többi lent)
És ez a gyerek mitől nem "forevör ölón lúzer"...? Csak mert az. Az előbb említettek között bizony elég sok jóképű, intelligens, esetenként humoros van - akik mindemellett megdöbbentően távolságtartóak, s akikröl sosem tudsz meg többet a kevesnel, mert lelki okokból kifolyólag, nem adják ki magukat annyira senkinek, mint ahogy ez a legtöbb embernél szokás. Te most csak azért nem látod "nem-vesztesnek", mert úgy tűnik, valamennyire beleszerettél a megközelíthetetlenségébe. Attól ő még pontosan az, akire más lányok azt mondják: lúzer.
Talán rengeteg türelemmel el tudod fogadtatni vele magadat (és saját magát!) annyira, hogy ez egy működőképes kapcsolat legyen. De ebben se vagyok biztos...
javítás: "azért LÁTOD nem-vesztesnek"
Elnézést, mobilról írok...
Nem azt mondtam, hogy SZERINTEM lúzer, hanem hogy az állítólagos normális emberek az ilyen inkább elmélkedő, kontemplatív, távolságtartó, nőkhöz (és nemtársaihoz) kevéssé közeledő embereket furcsának tartják, nem értékelik, besorolják a lúzer kategóriába. Hiába csak mások, mint ők, nem pedig értéktelenek. Sőt.
A barátod ilyen lehet. Vedd észre: mikor igazán közelednél hozzá, eltaszít a falain túlra. Ha kell, legyél megértő, türelmes. Bár ekkor sem vagyok biztos, hogy valaha ágyba kerültök - hogy ilyen leplezetlenül fogalmazzak.
De próbálkozz. Hátha...
Egyébként attól, hogy valaki helyes, jó fej, művelt, humoros, még simán lehetnek olyan rettenetes lelki problémai, amik meggátolják párkapcsolat (vagy egyáltalán: bármiféle mély baráti kontaktus) kialakításában.
Elhiheted, vannak bőven olyan emberek, akikről külsejük és viselkedésük alapján meg nem mondanád, hogy valami borzasztó lelki terhet cipelnek folyamatosan.
Már bocs, de a "szeparálódni" igét rosszul használod, az elkülönülést jelent, az "asszimilálódni" a beilleszkedés.
Egyébként kicsit olyan az eleje, mintha magadról írnál.
A kérdésre felelve, szerintem az ilyen a pióca típus, aki egy rossz kapcsolatot is erőltet mert nincs más, akivel megbeszélje a dolgait.
Az ilyenek mindig költözni akarnak,mert abban reménykednek,hogy majd ahol kikötnek ott majd be tudnak illeszkedni.Én ugyanilyen voltam,sőt talán még mindig ilyen vagy,annyi különbséggel,hogy manapság megpróbálok kicsit nyitottabb lenni az emberek felé.Amúgy 1001 oka lehet,hogy miért nem engedi közel az embereket.Nekem is meg volt rá az okom,pedig jó páran bepróbálkoztak nálam az évek során.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!