Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek imponál ha valaki "magányos farkas"?
Őszintén haver. De most komolyan. Szerinted ez hogy a pitsába imponálhat bármelyik nőnek?
Csak a miheztartás képpen, én dettó ilyen vagyok.
Esetleg az egyéjszakás kalandra utazó nőknek imponálhat. Estleg talán.
Én is ilyen vagyok. Van akinek bejön, van akinek nem. Akinél bejön, az valószínű hasonló mentalitású, meg van az a mondás is hogy "A nők nem szeretik sem a bólogató kiskutyákat, sem az ordítozó majmokat. Azt szeretik, ha csendben lépked mellettük a tigris…"
Mert ennek a magányos farkasságnak is van több típusa, amikor valaki félénk, önbizalomhiányos és azért magányos farkas mert nincsenek barátai és nem tud kapcsolatot teremteni, ő az aki nem önszántából magányos farkas.
De ha olyan vagy aki magabiztos, tudja mit akar, csak egyszerűen kerüli a feltűnést meg a tömeget, meg nem az aki a központban akar lenni, akkor az bejön a nőknek.
nekem bejönnek az ilyenek. inkább, mint az ilyen kivagyok-mivagyok, nagymenő férfiak, akikre rá van írva, hogy minden nőt meg akar húzni egy este alatt..
amúgy nem tudom elmagyarázni miért, egyszerűen bejönnek. nekem tetszenek egyébként a kicsit "kockább" fiúk is. :)
Nekem imponál! A nagyszájú hangembereket semmibe sem nézem. Én kimondottan olyan partnert keresek, aki le tudja magát kötni és nem az az egyetlen időtöltése hogy engem nyúz.
Néha kimondottan szeretek napokat egyedül tölteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!