Csak én vagyok ilyen "magányos farkas"?
a családomhoz nem nagyon kötődöm, szeretem őket, de valamiért nem bírok velük sokáig együtt lenni, ezért ők azt hiszik, h. nem szeretem őket :( Barátnőm is sok van, de számomra idegesítő a közös vásárolgatás, a pletyizés , na szívesen csinálom, ha van hozzá kedvem, de az nem tart sokáig. Állandóan hívnak bulizni, de nekem annyira rosszul esik nézni, ahogy a szervezetüket mérgezik és nem hallgatnak rám, ezért nem is megyek velük. Inkább egyedül vagyok és olvasgatok, festek,ill. sétálok a természetben. Az egyetlen ember, akihez szívvel-lélekkel kötődöm az a barátom. Ez normális v. változnom kéne?
köszi , 18/L
Én is ilyen vagyok. Nem lehet mindenki egyforma, Te élj úgy ahogy Neked jó, és ne úgy ahogy azt mások szeretnék, nem kell a "többséghez" csatlakozni. Nem kell változnod ne aggódj!! :) Miért kellene változnod? Miért akarsz más lenni mint aki vagy? Miért akarsz olyat magadra erőltetni amit valójában nem szeretnél?
20/L
Hasonlóan érzek én is ,bár nekem barátom nincs.
Én úgy gondolom nem lehetsz állandóan valakivel. Én is szeretek egyedül lenni, magammal foglalkozni olyankor. Nem vagyok én sem az a nagy társasági, bulizós ember. Minden ember más , szerintem nincs azzal gond, ha (te egy darabig)egyedül is jól megvagy.
Én a barátokkal, és minden emberrel úgy vagyok mint te, kis mennyiségben szeretem őket. Inkább magamban vagyok el, festek, rajzolok, olvasok, varrok, horgolok...
A családomat viszont nagyon szeretem, főleg a húgomat, egyedül őket bírom elviselni nagyobb menyniségben s folyamtosan, úgy, hogy at ne érezzem kellemetlennek egy kicsit se:)
22/N
Ez a te életed.
Én nem csendes természetű vagyok, szeretem a bulikat, a pörgést, a barátokat, és oda vagyok a családomért, fölleg az unokatesómmékért!
Tehát ebbe semmi nincs!
Jobb is, hogy nem kavarodsz bajba!
Én fiú vagyok és hasonlók a bajaim...
csak ellentétben ezekkel a hüly@ségekkel, hogy "én választottam" nem igaz, mert engem eddig mindig kiközösítettek... de "jó" tudni, hogy csak lányok ilyenek, meg én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!