Szerintetek kiviszi többre az életbe a magányos farkas tipus aki komoly vagy aki vagy a társas ember aki jó humorú?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 22:34
1/29 Tóth Bulcsú válasza:
Normál esetben utóbbi, kivétel, ha az előző típus okos, és jól teljesít egyetemen, munkahelyen, mert akkor egyforma eséllyel indulhatnak.
2/29 anonim válasza:
az hogy ki viszi többre az nem feltétlen attól függ hogy magányos farkas vagy inkább társas jó humorú ember vagy hanem hogy hogyan tanulsz és mekkora szerencséd van :) max ha társas és jó humorú vagy több a barátod ennyi :) én példádul ilyen ember vagyok :))
15/L
3/29 A kérdező kommentje:
hm érdekes válasz de azért köszi
2012. máj. 7. 22:56
4/29 anonim válasza:
Egy társasági embert,akinek jó a humora többen kedvelnek.Több barátja is van,ezért a kapcsolatai révén elöbb talál jó munkahelyet.Többen keresik a társaságát,ritkán magányos és párt is gyorsabban talál magának.Èn sajnos nem vagyok ilyen,de van egy unokatesom aki igen.Mindig irigyeltem,hogy mennyi barátja van.A melóhelyet is a haverok ajánlották neki,soha nem kellett keresgélnie.
5/29 A kérdező kommentje:
hát igen nálam tesóm ilyesmi ő sokra vitte az életbe míg én egy kalap szar vagyok melete már bocs a káromkodásért
2012. máj. 7. 23:06
7/29 A kérdező kommentje:
16F
2012. máj. 7. 23:09
8/29 anonim válasza:
szerintem akkor még ráérsz ezen gondolkodni :) de te tudod .. :) én 15 éves lány vagyok és ilyenen még nem is gondolkodtam .. :)
9/29 A kérdező kommentje:
hát jó neked csak szerintem én egy rohadt szemét bunkó állat vagyok melete sok mindent elszúrtam már miközben ő jót jóra halmoz azé kicsit irigy vagyok rá
2012. máj. 7. 23:17
10/29 Tóth Bulcsú válasza:
Figy, 16 évesen még van bőven időd helyrehozni az életed. Ha meg tudod, hogy mit szúrtál akkor, akkor tudod, hogy min kell változtatni, és mit nem szabad újra elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!