Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek kiviszi többre az...

Szerintetek kiviszi többre az életbe a magányos farkas tipus aki komoly vagy aki vagy a társas ember aki jó humorú?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 22:34
1 2 3
 1/29 Tóth Bulcsú ***** válasza:
Normál esetben utóbbi, kivétel, ha az előző típus okos, és jól teljesít egyetemen, munkahelyen, mert akkor egyforma eséllyel indulhatnak.
2012. máj. 7. 22:55
 2/29 anonim ***** válasza:
79%

az hogy ki viszi többre az nem feltétlen attól függ hogy magányos farkas vagy inkább társas jó humorú ember vagy hanem hogy hogyan tanulsz és mekkora szerencséd van :) max ha társas és jó humorú vagy több a barátod ennyi :) én példádul ilyen ember vagyok :))

15/L

2012. máj. 7. 22:56
 3/29 A kérdező kommentje:
hm érdekes válasz de azért köszi
2012. máj. 7. 22:56
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy társasági embert,akinek jó a humora többen kedvelnek.Több barátja is van,ezért a kapcsolatai révén elöbb talál jó munkahelyet.Többen keresik a társaságát,ritkán magányos és párt is gyorsabban talál magának.Èn sajnos nem vagyok ilyen,de van egy unokatesom aki igen.Mindig irigyeltem,hogy mennyi barátja van.A melóhelyet is a haverok ajánlották neki,soha nem kellett keresgélnie.
2012. máj. 7. 22:58
 5/29 A kérdező kommentje:
hát igen nálam tesóm ilyesmi ő sokra vitte az életbe míg én egy kalap szar vagyok melete már bocs a káromkodásért
2012. máj. 7. 23:06
 6/29 anonim ***** válasza:
hány éves vagy amugy ?
2012. máj. 7. 23:09
 7/29 A kérdező kommentje:
16F
2012. máj. 7. 23:09
 8/29 anonim ***** válasza:
szerintem akkor még ráérsz ezen gondolkodni :) de te tudod .. :) én 15 éves lány vagyok és ilyenen még nem is gondolkodtam .. :)
2012. máj. 7. 23:11
 9/29 A kérdező kommentje:
hát jó neked csak szerintem én egy rohadt szemét bunkó állat vagyok melete sok mindent elszúrtam már miközben ő jót jóra halmoz azé kicsit irigy vagyok rá
2012. máj. 7. 23:17
 10/29 Tóth Bulcsú ***** válasza:
Figy, 16 évesen még van bőven időd helyrehozni az életed. Ha meg tudod, hogy mit szúrtál akkor, akkor tudod, hogy min kell változtatni, és mit nem szabad újra elkövetni.
2012. máj. 7. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!