Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek kiviszi többre az...

Szerintetek kiviszi többre az életbe a magányos farkas tipus aki komoly vagy aki vagy a társas ember aki jó humorú?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 22:34
1 2 3
 21/29 Tóth Bulcsú ***** válasza:
Én jobbkezes vagyok, de nem bántam volna, ha balkezes lennék én is, állítólag ők intelligensebbek. Csomó művész, tudós, híresség volt balkezes. Nekem is van kontaktlencsém, de én szeretem. Nem olyan macerás, mint egy szemüveg, és nem olyan kockázatos, mint egy szemműtét. Fel a fejjel, mert ezek nem olyan komoly gondok, amin rágódni kell. Én most megyek aludni, de ha valamikor beszélgetni támadna kedved, nyugodtan írhatsz nekem privátot. :D
2012. máj. 8. 00:05
 22/29 A kérdező kommentje:
köszi a választ jóéjt
2012. máj. 8. 00:06
 23/29 anonim válasza:

Egyet mondok Neked, Te nem vagy hibás, nem vagy buta, nem vagy rossz! Nyilván ezt hallod otthon, ezért el is hiszed. Hát ez nem igaz! Az, hogy rosszalkodtál, a szüleid bűne, egy gyerek sose rossz, a rosszalkodással figyelmet akartál elérni, csak nyilván a szüleid egymással voltak elfoglalva (el is váltak, ahogy írtad, és biztos nem miattad, de könnyebb volt rádfogni, ez őket minősíti). Átérzem teljesen a helyzeted, tudom, milyen rossz, amikor a testvér a kedvenc, nálunk is ez volt, és úgy nőttem fel, hogy elhittem komoly baj van velem... De te most tudod miért van ez, és próbálj meg nem ezen rágódni, hanem hidd el, hogy egy különleges és egyedi ember vagy, és olyan vagy, amilyennek magad látod. Mindemellett persze ne csinálj hülyeségeket! Gondolkozz el, mihez szeretnél kezdeni, mit szeretnél dolgozni stb... és arra koncentrálj, ne foglalkozz azzal, ki milyennek tart.

És még egy dolog. A társas, jó humorú embert sokszor felszínesnek tartják, és csak azért vannak vele, mert milyen jó fej, de ha bajba kerül, lehet nem lesz mellette senki... hidd el, nekik se olyan jó!

2012. máj. 8. 03:18
 24/29 anonim ***** válasza:
attól függ, melyiküknek mi a célja
2012. máj. 8. 13:50
 25/29 anonim ***** válasza:

én balkezes vagyok, de annyi eszem van, mint egy kávéskanálnak x/

A balkezesek között arányaiban több a sz@r matekos, mint a jobbosok között, viszont kreatívabbak vagyunk, ezért az intelligens, jó logikájú balosok között több a "feltaláló zseni" alkat :D

2012. máj. 8. 13:54
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem ettől függ csak, sokmindenen múlik, ne add fel ;)

Vannak barátaid?

2012. máj. 8. 14:53
 27/29 A kérdező kommentje:
hát kevés azok is inkább csak haverok
2012. máj. 8. 20:06
 28/29 anonim ***** válasza:

megértelek :/

Nem akarsz haverkodni? Ha igen akk írj privátot ;) 17F

2012. máj. 9. 15:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit értesz az alatt, hogy "többre viszi". Ha sikerre, magánéletre gondolsz, akkor valószínűleg igen. De a történelem azt bizonyítja, hogy a magányos zsenik viszont nagyon sokat adtak a világnak, bár általában csak a haláluk után ismerték el őket.
2012. máj. 10. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!