Szerintetek kiviszi többre az életbe a magányos farkas tipus aki komoly vagy aki vagy a társas ember aki jó humorú?
Egyet mondok Neked, Te nem vagy hibás, nem vagy buta, nem vagy rossz! Nyilván ezt hallod otthon, ezért el is hiszed. Hát ez nem igaz! Az, hogy rosszalkodtál, a szüleid bűne, egy gyerek sose rossz, a rosszalkodással figyelmet akartál elérni, csak nyilván a szüleid egymással voltak elfoglalva (el is váltak, ahogy írtad, és biztos nem miattad, de könnyebb volt rádfogni, ez őket minősíti). Átérzem teljesen a helyzeted, tudom, milyen rossz, amikor a testvér a kedvenc, nálunk is ez volt, és úgy nőttem fel, hogy elhittem komoly baj van velem... De te most tudod miért van ez, és próbálj meg nem ezen rágódni, hanem hidd el, hogy egy különleges és egyedi ember vagy, és olyan vagy, amilyennek magad látod. Mindemellett persze ne csinálj hülyeségeket! Gondolkozz el, mihez szeretnél kezdeni, mit szeretnél dolgozni stb... és arra koncentrálj, ne foglalkozz azzal, ki milyennek tart.
És még egy dolog. A társas, jó humorú embert sokszor felszínesnek tartják, és csak azért vannak vele, mert milyen jó fej, de ha bajba kerül, lehet nem lesz mellette senki... hidd el, nekik se olyan jó!
én balkezes vagyok, de annyi eszem van, mint egy kávéskanálnak x/
A balkezesek között arányaiban több a sz@r matekos, mint a jobbosok között, viszont kreatívabbak vagyunk, ezért az intelligens, jó logikájú balosok között több a "feltaláló zseni" alkat :D
Szerintem ez nem ettől függ csak, sokmindenen múlik, ne add fel ;)
Vannak barátaid?
megértelek :/
Nem akarsz haverkodni? Ha igen akk írj privátot ;) 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!