Szerintetek kiviszi többre az életbe a magányos farkas tipus aki komoly vagy aki vagy a társas ember aki jó humorú?
Biztos túlvariálod a dolgot. Nem értem, hogy miattad miért mentek volna szét. Ha nehéz eset voltál és emiatt vitái voltak rólad a szüleidnek, akkor sem te voltál a hibás, hanem a szüleid gyenge konfliktuskezelésük és kommunikációs hiányosságaik. 16 évesen még előtted az élet. Kit érdekel, mit csináltál a suliban? Én végig kussban ültem a padban, és utólag azt kívánom, bárcsak csináltam volna valamit, ami izgalmasabbá tette volna az akkori mindennapjaimat.
Komolyan, ne búslakodj, ne rágódj a múlton, hanem azt nézd, mit tudsz még kihozni a jövődből.
Ahhoz, hogy tényleg rendbe hozd az életed, önerőből magad mögött kell hagynod ezt a negatív hozzáállást, és ténylegesen tenned kell a jövődért.
Ha nem megy a suli, akkor tanulj szakmát. Egy jó mesterember ma már többet keres mint egy diplomás. Arról nem is beszélve, hogy a fizikai munka megerősít, és megizmosodsz tőle. A viselkedésedet meg te irányítod, ha eddig szemét voltál, egyszerűen legyél kedvesebb.
Nem ismerlek, de biztos több vagy, mint amilyennek elmondod magadat, amíg nem születik meg benned az elhatározás és az önbizalom, addig minden maradni fog úgy, ahogy most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!