Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki magányos farkas, az az is marad?
Figyelt kérdés
Ma a baránőmmel beszélgettünk arról a srácról, aki nekem nagyon bejön. Azt mondta, hogy a srác magányos farkas, és az ilyenek azok is maradnak, és egy idő után miatta én is magányos farkas leszek. Ebben van igazság? Vannak olyanok, akik magányos farkasok voltak, és találtak párt, vagy azok is maradtak???2012. ápr. 26. 07:58
1/13 anonim válasza:
ez hülyeség . Ha azt akarod h ne legyen az mennyi oda hozzá és mond el mit érzel mert lehet hogy csak félénk és ezért nincs senkije .
2/13 anonim válasza:
Mennyivel romantikusabb magányos farkasnak hívni a magának való embert :D
Hülyeség, amit mondasz, igen találnak párt az ilyen emberek. Jószerivel annyi a különbség, hogy nem csinálnak hülyeségeket csak, hogy legyen társaságuk, mert megvannak egyedül is.
3/13 anonim válasza:
Én is magányos farkas vagyok. :) Nem azért mert nem találok csajt, most az elmúlt hónapban kettőre is lett volna lehetőségem, de nem volt kedvem hozzájuk. Mert nincs kedvem időt szakítani rájuk. F/30
4/13 anonim válasza:
Gondolom kb. 14 évesek lehettek...
6/13 anonim válasza:
ez hülyeség. vannak ilyen beállítottságú emberek tényleg. de nem jelenti azt, hogy nem lehetne megtörni a jeget valakinek.
én is az vagyok, csak lányban:D azt nem tudom minek hívják.
7/13 anonim válasza:
Nem feltétlen marad az. Mármint párkapcsolatilag. Én is ilyen magányos típus vagyok, szeretnék párkapcsolatot viszont "haverokra" meg egyéb ilyen társaságra semmi szükségem.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem itt az életkor semmit sem befolyásol. :)
2012. ápr. 26. 16:25
9/13 anonim válasza:
Én is magányos farkas vagyok, nincsen, nem is vtak sose barátaim/haverjaim. Kb. 2 éve vvágyom rá, hogy legyenek barátaim/haverjaim, de ahogy ,l,öregszem" kezd elmúlni ez az igényem, manapság nem vágyok már másra, csak egy lányra aki szeret és semmi többre, nincs már igényeim haverokra meg a baromságaikra, ennél én már érettebb vagyok (sztem), meg vagyok egyedül is. De sztem az is közre játszik ebben, hogy haverok nem nagyon jöttek össze. De mind1, már nem bánom, sztem fölösleges időtöltés az ilyen társaságokkal való lógás, meg vagyok én egy magamban is. De amint már írtam egy bnő nekem is jól jönne, szóval attól, hogy nincsenek az adott srácnak barátai, attól még lehet nála próbálkozni, nem fog megenni. Attól, hogy Ti csajok még a WC-re is párban mentek, mi fiúk, másként működünk, sokszor vágyunk a magányra. Rem. kielégítő választ tudtam adni, mivel tapasztalatból beszélek. :)
10/13 anonim válasza:
Bocs, a helyesírási hibákért, sz*r a billentyűzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!