Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki magányos farkas, az az is marad?
Figyelt kérdés
Ma a baránőmmel beszélgettünk arról a srácról, aki nekem nagyon bejön. Azt mondta, hogy a srác magányos farkas, és az ilyenek azok is maradnak, és egy idő után miatta én is magányos farkas leszek. Ebben van igazság? Vannak olyanok, akik magányos farkasok voltak, és találtak párt, vagy azok is maradtak???2012. ápr. 26. 07:58
12/13 A kérdező kommentje:
Miért is 14 éves? Csak azért, mert szerintem a kor nem befolyásol semmit? Páncéltörő, nagyon érdekes volt, amit elmondtál. Hány éves vagy? Még egyszer mindenkinek köszönöm a válaszát.
2012. ápr. 27. 17:53
13/13 anonim válasza:
Mert nem a sráccal beszélsz, hanem a barátnőiddel próbáljátok kitalálni. Mert a barátnőid az élet nagy kérdéseiben a legbiztosabb forrásod. Ez tipikus kiskamasz szemlélet.
A kérdésed és a kérdésed megfogalmazása alapján...
Magányos farkasnak nevezed és nem 40 éves szűznek.
Azt mondod, hogy a kor nem befolyásol semmit. Tehát még nem tapasztaltad meg, hogy amit kiskamaszként fontosnak és menőnek tartasz, az pár évvel később iszonyatosan ciki lesz. Nem tapasztaltad meg, hogy kb. 30 éves koráig nagyon sok dologban változik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!