Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők szemében társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szemében társkeresés során mennyivel alacsonyabb értékűek "magányos farkas" imidzsű férfiak?

Figyelt kérdés
Elhanyagoltam a szociális életem a karrierem, és a hobbim miatt, mekkora hátrányokkal indulok emiatt a párkeresésben?
2015. szept. 1. 11:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha van elég pénzed akkor szinte minden út nyitva van előtted e téren.
2015. szept. 1. 11:35
 2/18 anonim ***** válasza:
# 1 A prostituáltaknál?
2015. szept. 1. 11:37
 3/18 Clark Kent.. ***** válasza:
5%

Nagy hátrányokkal indulsz, mivel a nők azokat a pasikat szeretik, akik érdekesek. Ha sem szociális életed, sem karriered, sem hobbyd nincs, akkor a randikon miről beszélgetsz majd vele? A sikertelenségekről?

Legyen normális életed, akkor majd jönnek a nők is.

2015. szept. 1. 11:38
 4/18 anonim ***** válasza:
43%
Nagy hátránnyal,mivel a nőknek a legnépszerűbb jóképű,izmos bunkógyerekek kellenek...
2015. szept. 1. 11:41
 5/18 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem számít. Ha stabil, hosszútávú kapcsolatot keresel, talán még előny is. Volt élettársam hatalmas társasági lény, kábé sosem volt itthon, mindenkinek mindig elérhető volt - ezzel engem szorítva háttérbe. Ennél biztosan jobb, ha az ember inkább otthon van esténként a párjával.

Ha meg csak kósza kalandra vágysz, akkor teljesen mindegy, mit csinálsz.

2015. szept. 1. 11:44
 6/18 A kérdező kommentje:

Én is hasonlóképpen látom a helyzetet, ezért is csináltam ezt, viszont azt vettem észre, hogy a pénzügyi függetlenség, a jó megjelenés, és az intelligencia mellett azt is elvárják

hogy tartalmas és színes szociális életed legyen.

Komolyan kedves hölgyeim, kis fszm nem kéne?

2015. szept. 1. 11:45
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező,pont ez az hogy szinte mindent elvárnak a nők,de nézd meg mit tudnak nyújtani cserébe,igen nagyon keveset általában,szinte semmit.Csak az elvárások tömkelege...

Ráadásul hiába vagy belülről teli jó tulajdonságokkal,ha nem születtél mellé jóképűnek,mert akkor szóba sem állnak veled,tehát meg se fogod tudni mutatni a belsőt.

EZ a valóság sajnos. :/

24/F

2015. szept. 1. 11:49
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nincs bajom a független, egyedülálló ,kicsit maguknak való férfiakkal de ezzel a stílussal már inkább van.
2015. szept. 1. 11:51
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

"nők azokat a pasikat szeretik, akik érdekesek."

Ez így igaz, de egy magányos farkas miért ne lehetne érdekes(?), sőt lehet, pont, h érdekesebb, mint egy átlagember, aki csak unalmas sablontémákról tud beszélni. A magányos farkas attól, h nem beszél folyton, és nem kapcsolódik be minden aktuális divatosnak hitt témába, még nem jelenti azt, h nem tud semmiről se beszélni, egésze egyszerűen csak nem akar, mert leszarja az ilyen témákat, h kinek milyen ájfonja/cipője/kocsija stb. van, és ki kivel kavart a múlt héten stb.

Viszont ha talál egy olyan lányt, akivel hasonló az érdeklődésük, és megtalálják a közös hangot, annak megnyílik, és elszórakoztatja a végtelenségig.

Egy magányos farkas.

2015. szept. 1. 12:02
 10/18 anonim ***** válasza:
engem az nem zavar ha valakinek kevés barátja van (azért legyen 2-3...) viszont ha valakivel összejövök akinek nincsenek barátai de annyira be is van fordulva hogy az enyéimet nem akarja megismerni, nem akar eljárni új helyekre, vagy olyan helyekre ahol több emberrel is lehet találkozni, az már zavarna.
2015. szept. 1. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!