Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresés?
Egyetértek a #3-as válaszolóval. Én volt, hogy ennyit írtam egy nőnek:
"Szia. Szimpatikus vagy, van kedved ismerkedni?" - visszaírt, mert tetszettem neki.
Viszont az igaz, hogy érdemesebb egy nem túl sablonos levelet írni, legalább lássa, hogy megnézted az adatlapját. Például látod, hogy szeret olvasni, akkor megkérded, hogy miket szokott.
Viszont tény és való, hogy az adatlapod alapján dönti el, hogy visszaír-e. Kicsit el kell, hogy keserítselek, de sok nő nem éppen társkereső céllal van fenn társkeresőn, szóval ne szomorkodj, ha nem írnak vissza.
Egyébként meg szerintem töröld le magad onnan és menj ki az életbe ismerkedni, több esélyed lesz, hidd el.
Ezen kívül élőben láthatod a kiszemeltet, teljes életnagyságban, nem kell fizetned, hogy megnézhesd a képeit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!