Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme emiatt elmenni konditerembe?
Figyelt kérdés
Azoknak az alacsony (173-tól alacsonyabb) szűz pasiknak a véleményére vagyok kíváncsi, akik annak reményében mentek el gyúrni, hogy nagyobb esélyük legyen felszedni egy csajt. Én 23 évesen 170 centivel már legalább 15-20 lánynál próbálkoztam (csúnya, szép vegyesen) és mindig az elutasítást kaptam a magasságom miatt. Nem tudom, hogy lenne-e minimálisan több esélyem, ha felszednék pár kiló izmot (nagyon vékony vagyok), vagy teljesen hülye ötlet és csak azt kockáztatnám, hogy a nagy súlyok miatt még inkább összemennék pár centit (enyhe gerincferdülésem van) és akkor totál KO?2015. aug. 28. 23:32
1/18 anonim válasza:
Reméljük olvassa a kérdést "28éves-alacsonyocsmány" kolléga is ő tud majd biztosat mondani.
2/18 anonim válasza:
Egyetlen kiló izmot sem fogsz felszedni ilyen hozzáállással. :D
3/18 anonim válasza:
Nem a külső számít, itt az élő példa:
4/18 anonim válasza:
Én egy percet nem votam konditeremben, mindig otthon edzettem és ennek ellenére egy csomó lánynak bejött az alkatom, bár én 10 centivel magasabb vagyok nálad, de egyáltalán nem vagyok kigyúrva
5/18 anonim válasza:
Nincs, és az agyam is kirohadt a kérdéstől.
6/18 anonim válasza:
A nők miatt kezdtem el ezdeni.Semmivel sem lettem sikeresebb.
De már nem is miattuk csinálom.
7/18 A kérdező kommentje:
6-os válaszolónak: Milyen magas vagy?
2015. aug. 29. 00:01
8/18 A kérdező kommentje:
4-esnek: Persze, ha én is 10 centivel magasabb lennék, fel sem tettem volna ezt a kérdést.
2015. aug. 29. 00:02
9/18 anonim válasza:
Erre mondaná drugs bunny, hogy fogyatékosok ne járjanak le a terembe, mert fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!