Rendes étrend nélkül tényleg nincs értelme konditerembe járni?
Maga a sport egészséges.Csomóan nem azért járnak konditerembe,mert nagydarabok akarnak lenni,hanem a mozgás miatt.Sőt fogyni vágyóból még talán több is van.
Viszont ha nagyobb,látványos izmokat,fejlődést szeretnél,ahhoz a tudatos táplálkozás valóban nélkülözhetetlen.
hát ha meglátnál engem szerintem kicsit csodálkoznál hogy 3 éve alatt úgy értem el ezt a szintet hogy nem figyeltem a kajálásra, annyira figyelek hogy ha edzek akkor próbálok húst tömni magamba ,de semmi táp. kieget nem veszek
nem nagyképűségből írtam ezt hanem válaszoltam a kérdésedre
szval ,lehet így is kondizni járni ,és így is be kell tartani az edzéseket!
Semmiképp se hagyd abba,amit veszítesz,hogy nem leszel profi,és nem követed a testépítés bibliáját.Ha abbahagyod,csak egy puhatestű tartatlan pö*s leszel.
Még ha nem is jó az étrended,akkor is fejleszted az állóképességed,az erőd,a kitartást,az alakod is jobb lesz,önbizalmad lesz,és jól érzed magad a felszabaduló endorfin miatt.
A testépítők azt hiszik hogy kell egy cél amit kitűznek és él akarják érni,közben nem veszik észre hogy minden nap jobban érzik magukat a bőrükben mint az átlagember aki semmit se mozog,és ez a lényeg.
Értem köszi de nem ez érdekelt igazából vagyis ez is jó már az egészség maitt se hagyom abba de érdekelne h kb ilyen eredményt elérhetek?
Ilyesmi akarok lenni nem akarok testépítő de kb ekkora legalább...
Üdv!Simán nézhetsz ki úgy mint ez a vékony sapis csávo
ez az izom amit raja látsz abba semmi fehérje nincs max 2 hónap gyúrással csak súlyokkal így nézhetsz ki egyébként nem
1,5 g x testsúly(ez a fogyókúrázóknak javasolt)inkább 2 g x testsúly ilyen testhez csak a kitartás kell.
azért ez a 21:53-mas is egy jó arc lehet
a sapkás fickónak kb 40-es karja lehet, szerinted megy az 2 hónap gyúrással
egyébként 3 éve alatt kb ilyen szintre jutottam el, és egész jól érzem magam;) (tápkieg nélkül)
na jo 2 hónap télleg kevés egy kicsit de azért fél év alatt
ha rendesen jársz lehetsz ilyen amúgy táplálék kiegészítők nélkül jó hogy 3 évig tartott (bocs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!