Rendes étrend nélkül tényleg nincs értelme konditerembe járni?
az igaz hogy pihenés közben fejlődik, de ez nem azt jelenti hogy csak a pihenőnapon...TE gyökér:D
a lényeg hogy egyél minnél többet...ne a 1,5 protein legyen a mérce, mert az nagyon a minimum...
egyénfüggő, hogy fejlődsz-e ilyen kajálás mellett...nem lehet tudni...próbáld tartani és számold a kilókat...fogod látni, hogy kell-e még növelni a bevitelen...
a rizs mint ch a lehető legjobb minőségű...ezért ajánlják...ráadásul könnyebb kimérni hogy mennyit vittél be...(nem ugy mintha hónodalá vágnád a méteres kenyeret és ugy karistolnál belőle:D)
azért napközben is bedobhatsz egy egy zsömit meg egy kis zsirszegény kefirt vagy ilyesmi...lényeg hogy egyél...
és amit leginkább javasolok neked, az a zsírszegény SOVÁNY túró!
olcsó és aránylag sok benne a fehérje...egyél meg minden nap 500grammot( szétosztva így majd nem lesz az hogy csak napi 3szor eszel)...az majd pótol valamit...az kb 70gr fehérje...ha jól számolom...
sok sikert...
na, msot olvastam az első odlalt...nem láttam az előbb...
az a srác a képen biztos nem fél éve gyúr...az aki ezt beirta én nem tudom mióta gyur vagy arról a bolygóról érkezett-e amiről superman...de ez nem fél év gyuras...
ha néha kapsz faterodtól pénzt akkor inkább oszd el hogy minden nap több jóminőségű kaját tudj enni...a tápkig csak másodlagos dolog, ha nem akarsz irdatlan nagy mennyiségű fehérjét bevinni...me sztem most csak a fehérjéről beszélünk...nyilván az kéne legyen az első, amit megvennél...ugyanis az egyetlen gond a táplálkozásoddal az hogy nehezen tudod megoldani a fehérjebevitelt...akkor meg minek gondolkozol eleve tömegnövelőben ami drágább...és ugye nem is tartalmaz annyi fehérjét mint ha csak azt vennéd meg...
egyél egyél egyél
ha jó a genetikád észre sem veszed majd hogy hiányzik a tápkieg...egy darabig:D
sok sikert!
Régi már a kérdés, de azért hátha olvasod vagy valaki ide téved még.
Egyetemistaként van pár ismerősöm, koliban vagy albérletben laknak. Mellette járnak rendesen heti háromszor edzeni, 3-5 éve. Étrendjük átlagos, abszolút hétköznapian táplálkoznak. Lehet látni rajtuk, hogy nem egy szezonra mentek a terembe, de normális étrenddel szerintem a fele idő alatt teljesíthető.
Én azt mondom, mindenképpen ha teheted menj el edzeni, fejlődni fogsz és a mozgás nem árt.
Ha a szülők megfinanszírozzák az jó, de mondjuk én nem várom el, mert ez tényleg az én "hóbortom".
Munkát csak nyáron tudok vállalni, ez miatt nem akarok tárgyakkal elmaradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!