Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rendes étrend nélkül tényleg...

Rendes étrend nélkül tényleg nincs értelme konditerembe járni?

Figyelt kérdés
Hallotam párszor meg bodybuilder oldalon is olvastam ha nem tartom be a napi 1,5 g fehérjét testsúlykilógrammonként és 3-4 g szénhidrátot testsúlykilógrammonként akkor nincs értelme de valaki csak azt mondta hogy hátrány..Nekem nincs lehetőségem ilyenekre tápkiegészítőkre meg főleg mert elég furcsa családom van anyagilag is nagyon gáz van és az étrendben minden reggel gabonapehely suliba nem eszek semmit max szendvicset de abba semmi fehérje nincs:S Hazajövök van amikor csak 4-5 körül van kaja.Napról napra élünk olyan gáz a helyzet és max napi 1x főz anya vagy hoz kaját..Néha van hogy nagyiék itt vannak és van sok kaja.De kb ennyi a napi étrendem reggeli zabpehely déltán 1 gyros(csirkehús miatt valami olcsó) este meg csirkemell rizzsel meg olyan 2 tojás.Azt is hallotam hogy rizs helyett nemjó a kenéyr meg kifli ch forrásnak miért?Pedig nagy ch tartalma van.Szóval folytassam vagy hagyam abba és milyen eredményre számíthatok így?
2010. okt. 27. 19:25
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Tényleg!
szept. 6. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!