Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme emiatt elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme emiatt elmenni konditerembe?

Figyelt kérdés
Azoknak az alacsony (173-tól alacsonyabb) szűz pasiknak a véleményére vagyok kíváncsi, akik annak reményében mentek el gyúrni, hogy nagyobb esélyük legyen felszedni egy csajt. Én 23 évesen 170 centivel már legalább 15-20 lánynál próbálkoztam (csúnya, szép vegyesen) és mindig az elutasítást kaptam a magasságom miatt. Nem tudom, hogy lenne-e minimálisan több esélyem, ha felszednék pár kiló izmot (nagyon vékony vagyok), vagy teljesen hülye ötlet és csak azt kockáztatnám, hogy a nagy súlyok miatt még inkább összemennék pár centit (enyhe gerincferdülésem van) és akkor totál KO?

2015. aug. 28. 23:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
170 nem számít alacsonynak. Elég fura lányok lehettek, akiknél próbálkoztál.
2015. aug. 29. 01:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk én 160 cm vagyok, hozzám még te is magas lennél. :D

Az alacsonyságom miatt nem is nagyon szeretem a 2 méteres srácokat, mert hát, nem látom a szemeiket olyan messze vannak...

A baj szerintem azzal van, hogy rossz lányokhoz mentél oda... 17/L. :D

2015. aug. 29. 02:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez akkora baromság.. Uncsim 170 centi, és vagy 80 kiló.. izmos, de nem egy nagy szám, mégis rengeteg csajt visz haza. :D Hidd el, nekem a 190 centimmel nehezebb.. Szinte csak alacsony 160-165 centis csajokat látok vonzónak.. Szívesebben lennék alacsony, mert nagyon nehéz ekkora testet kordában tartani. Izom is lassan jön fel stb..
2015. aug. 29. 06:37
 14/18 anonim válasza:

Ennyire fogyatekos ne legyel mar h azt hitted magasan siman sikeresebb lennel. Mert azt irod ha 10 centivel magasabb lennel nem tetted volna fel a kerdest.

A lanyoknak az izmossag es a jokepuseg szamit. Ha ez meg van lehetsz akarmilyen magas tetszeni fogsz nekik. Amikor az idealt irjak le hanyszor latod, hogy "legyen magas"? Es azt h "legyen helyes, izmos, jokepu"? Az elobbit max. 180as csajok irjak.

Elarulom h azert koptatnak le mert nem vagy jokepu es izmos. Es azert az alacsonysag indokkal mert igy nem fogsz probalkozni ujra egy masik hajjal vagy uj stilussal.

En 190cm vagyok. Erre azt mondanad h akkor nekem gyurni sem kell es kapok csajt meg ha ronda is vagyok. Nagy tevedesben elsz. 22 evesen ugyanugy nem volt senkim. Meg kell szenvednem minden gramm izomert. Es ha ronda a fejed mint nekem, lehetsz akarmilyen magas. Szallj le errol a temarol. Menj el gyurni mert az izom tenyleg szamit a csajoknak. Szerinted miert gyurnak ennyien manapsag?

2015. aug. 29. 08:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Emiatt nincs értelme. A motivációt 3 napig tartana.
2015. aug. 29. 10:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Edzeni mindenképpen érdemes. Erőt és magabiztosságot ad.

Én is konditerembe járok és így sokkal jobban érzem magam, mint azelőtt. Sokkal határozottabban megyek oda a nőkhöz.

Találkoztam már olyan nővel én is, aki 170cm-es magasságomat nem díjazta, de, aki emiatt utasít vissza, azzal jobb is, ha nem ismerkedsz össze.

Azon meg ne keseredj el, ha visszautasítanak, mert azért gondolj bele, hogy neked se tetszik mindenki.

2015. aug. 29. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne mások miatt járj konditerembe,hanem magad miatt.Lehet megtetszik és már magad miatt fogod csinálni.

Én is alacsony vagyok 165 cm és gyúrok.Nekem is lehetett volna már barátnőm.(Egy nálam fél fejjel magasabb lánynak tetszettem,de nekem annyira nem tetszett).Már többször utánam néztek a lányok a strandon.Meg több lány megdicsérte már a fizikumomat,akik szintén edzenek.17/F

Ismerek egy gyereket.20 éves,alig magasabb nálam.Neki most lesz az 1 éves évfordulójuk a barátnőjével.Azt hiszem ez neki a második.De az a gyerek egy vadállat.Akkora karja van,mint egy másik ember combja.

Meg ismerek egy másikat,aki 168 cm,ki van gyúrva.Neki is van barátnője.

A legtöbb profi testépítő sem magas.

Amúgy meg nem lenne szabad,hogy a magasságod miatt ne találj barátnőt.A 170 cm nem olyan alacsony.Nem hiszem el,hogy 20-an emiatt utasítottak vissza.

2015. aug. 29. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha inkább pasiknál próbálkozol.... Legalább nem örökli senki a hulladék génjeidet!
szept. 6. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!