Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak közöttetek magányos farkas férfiak? A többi lentebb.
30+ férfiakat kérdeznék elsősorban. Titeket mi vitt arra hogy magányos farkasként éljetek? Én már egyre inkább úgy érzem, hogy ez a nekem való modell. Jellemzően mindig velem szakítanak a nők, az igazat bevallva, nem is szeretem azt a hagyományos ide-oda kiréndulgatunk, kiposztoljuk dolgot.
Nem érzem magamat jól így. Nem hinném hogy valaha is találnék hozzám hasonló gondolkodású nőt. Aki beéri azzal, ha szeretik, kitartanak mellette. Bevallom engem untat az ilyen kirándulgatós dolog, sokkal inkább vagy kettesben lenni az illetővel, vagy egyedül kikapcsolódni.
Gyereket viszont szeretnék, még akkor is, ha teszem azt különválnak az útjaink. Semmi nem tart örökké, semmilyen kapcsolat. Viszont a gyerekem, mindig a gyerekem marad.
31/f
Nem tom mással mi van én nem akarok plusz elfoglaltságot az életembe. Van bőven mit csinálnom. Egy nő csak gondot okozna állandóan nyomná az ide menjünk oda menjünk ezt csináljuk v azt.
Kösz de én magamnak böven el tom dönteni h mit akarok csinállni.
Pedig volt aki probálkozott.
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!