Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol lehet érdekkapcsolatra szert tenni?
Most mit értesz érdek kapcsolat alatt?
Ne legyél egyedül legyen kivel beszélgetni? Vagy testiség is legyen?
Ezekbe a családokba még ma is bele kell születni.
Van egy ismerősöm, akinek az anyagi helyzetét nem fogadta el a menyasszony családja, emiatt kellett felbontaniuk az eljegyzésüket, a csaj meg aztán pár hónapon belül hozzáment valami skandináv dokihoz.
Szomorú az,hogy 30 évesen valaki ilyenen agyal.
Tudod, nekem az egyik bölcs idősebb ismerősöm mondta: "le is kell azzal feküdni fiam!"
Téged boldoggá tenne az, ha egy pénzes nőre tennél szert aki az anyagi jólétet biztosítaná?
És le tudnál vele élni egy életet?Vagy esetleg bebiztosítanád magad anyagilag és dobnád a nőt?
Minek Neked egyébként az örökölt házad (amire már most számítasz) mellé még 1-2-3?
Korábban írta valaki,hogy + 20 évvel idősebb nőt keress. Én kb. annyi vagyok. Esélyed se lenne még akkor sem, ha Te lennél a világ legjobb pasija.
Mondanám,hogy biztos csak beugratás a kérdés, de minden további nélkül elhiszem,hogy számtalan ilyen pasi (akár nő is) létezik.
Egyébként az ilyen korú pasiknak sokkal több a pénzük! Adakozóbbak is!
Szerintem inkább férfiaknál kellene kezdened, ha már úgyis csak érdekkapcsolat, akkor nem mindegy?
Bye-bye gerinc!
#6: LOL Hol olvastad, hogy 30 vagyok? :D
---
LEHET, hogy 30 évesen is diplomásként 200-300 ezerből FOGOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!