Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as férfiak, hogy álltok/áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, hogy álltok/állnátok a gyerek kérdéshez ilyen esetben?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és van egy 3 éves gyerekem, akit egyedül nevelek. Nem vagyok ronda - legalábbis sosem volt problémám ilyen téren a férfiaknál - a szülés se látszik rajtam (mindenki ledöbben, aki megtudja, hogy gyerekem van). Értelmes, tájékozott nő vagyok, lehet velem beszélgetni, általában érdekesnek tartanak. A gyerek mellett is igyekszem fiatalos, laza életet élni, amennyire csak lehet, mellette van jó munkám, egzisztenciám.

A kérdésem lényege: ha mondjuk megismerkednétek egy hasonló nővel, aki megtetszik, szimpatikus lesz, akkor kihátrálnátok, ha megtudnátok, hogy gyereke van? Nem akarná bevonni semmibe, amíg nem fordul komolyra a dolog, nem pótpapát keres. Csak tény, hogy van.

Azért kérdezem mert eléggé kezdek elkeseredni. Szinte semmi esélyt nem látok arra, hogy találjak valakit. Felregisztráltam a tinderre is és tettem egy próbát: úgy hogy kiírtam, hogy gyerekem van, nem jött szinte egy match sem. Amikor nem írtam ki, napi kb 20 olyannal, aki tényleg tetszett. Volt akivel napokig dumáltam, áradozott h végre egy olyan nő, amilyet keres, erre ahogy szoba került a gyerek, vissza sem írt.

Tényleg ilyen reménytelen lenne a helyzet? Ti hogy reagáltok vagy reagálnátok erre? El tudnátok fogadni?

2016. nov. 11. 21:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
53%
Úristen,az itteni társaságtól vársz választ egy komoly kérdésre? Én is csak hogy jókat nevessek ,vagyok itt ,munkaidőben ,mások is ,normálisabb lelkivilágú itt csak trollkodik a többi meg teljesen sérült,nő és férfi is .kérdezni lehet,persze de akkor ne lepődj meg az olyanokon mint az első ppp.kérdésedre válaszolva ,engem nem zavarna a gyerek és szerintem akit zavar az csak a szexre hajt,egy gyerek nem lehet akadály főleg,ha te agyilag is rendben vagy.
2016. nov. 11. 21:30
 12/61 anonim ***** válasza:
68%
engem sem zavarna a gyermek
2016. nov. 11. 21:33
 13/61 anonim ***** válasza:
74%
Egyik legjobb barátom kisgyerekes nővel jött össze. Hosszú huzavona volt, folyamatosan agyalt, hogy hát mégis, azért ez nagy felelősség (itt egyetértek az egyik előzővel, miszerint hosszú távon olyan nincs, hogy nem lesz pótapa az illető), ill. a gyerek miatt csak akkor ugorhat bele a kapcsolatba, ha tényeg, igazán, 100%, hogy ezt a nőt akarja... szerencsére úgy döntött, hogy télnyleg őt akarja, ha gyerekestül, akkor úgy. :)
2016. nov. 11. 21:35
 14/61 anonim ***** válasza:
22%
nem kellenél semmi pénzért max ha a volt párod elhunyt nem kéne 1 állandó zaklató ex akihez igazodni kell
2016. nov. 11. 21:36
 15/61 anonim ***** válasza:
31%
Csak zaklató exel vannak ? 😜És , ha békében elváltak ,mert nem ment már a kapcsolat?és az apának jóga is van látni a gyerekét.
2016. nov. 11. 21:40
 16/61 anonim ***** válasza:
57%
itt nagyon sokan neznek amerikai thrillert a "zaklato apáról" már szánalmas :)
2016. nov. 11. 21:43
 17/61 anonim ***** válasza:
0%
#12-es válasz adó jól mondja. Itt ne nagyon várj komoly választ. Többnyire bunkók vannak itt. Az értelmes emberek nem járnak ide leszólni mást.
2016. nov. 11. 21:44
 18/61 anonim ***** válasza:
100%

Két hasonló helyzetben voltam az elmúlt 5 hónap alatt. Nagyon nehéz eset, sokat őrlődtem rajta, mind a két esetben.

Hasonló "kaliberű" nőkkel ismerkedem, jó munka, értelem, remek kinézet, feminin karakterisztika, tudják mit akarnak, stb. Az első hölgynél (34), 1 hónap után derült ki, hogy egyébként van 2 gyermeke és egy exférje, aki (bár jó ember) a mindennapjaikat képezi. Én nem gondoltam volna, hogy van gyermeke/i, annyira bomba alakja volt, ő meg nem mondta. Villámcsapásként ért. A második hölgy (31), a 2. randin mondta el, hogy exférj-gyerek van.

Nem a nőt minősíti ez, ne értsetek félre, imádom a gyerekeket és szeretnék én is lehetőleg a közeljövőben. A gondom azzal van, hogy egyrészt igazodni kell állandóan az exhez, na meg persze a gyermekhez, és ha akarom, ha nem, nagy felelősség hárul rám is, ráadásul mindezt úgy, hogy nem is az én gyermekem. Sekélyes vagyok? Lehet, de nem szívesen nevelem (és előbb-utóbb muszáj részt venni ebben, hiába nem pót-papát keres az illető) , szánok időt és energiát az egyébként is kevés rendelkezésre álló erőforrásaimból a nőn kívül másra. Ez most "gonosz" lesz, de miért is tenném, ha találok olyan nőt is, akinek nincs gyermeke? Még egyszer: nem a nővel van gondom, a körülményekkel. Mindkét hölgytől búcsút intettem.

33F

2016. nov. 11. 21:44
 19/61 A kérdező kommentje:

Ezt a visszatérő zaklató ex dolgot én sem értem...az exemnek is van barátnője, mégse zaklatom. Nem hiszem, hogy itt verné az ajtót az exem, amikor épp nála van a gyerek, én meg mondjuk együtt vagyok valakivel :)

Amúgy azzal egyetértek, hogy egy idő után elerülhetetlen persze, hogy a gyerek életének a része legyen valamilyen szinten a párom, de azzal nem, hogy apja helyett apjának kell lennie. Szerencsére pl. az én exem sokat kivesz a gyereknevelésből, ő viszi edzésekre, sokat van nála. Tehát az apa helyét nem kellene átvenni egy normális viszony kialakításán túl.

A felelősség része meg, hogy csak akkor beleugrani, ha 100%...én pl most úgy gondolom, hogy sokáig nem vonnám bele olyan szinten az életünkbe, hogy a gyereknek az "számítson". Akár 1-2 évig se. Az alatt meg sokminden kialakulhat, vagy lehet egy szép 1-2 év valakivel aztán ennyi. Más kapcsolat is megbukhat még sok máson is.

Nem érvelni szeretnék, tényleg érdekel a másik oldal véleménye...inkább csak eszméket futtattatok.

2016. nov. 11. 21:46
 20/61 anonim ***** válasza:
62%
nincs is szebb amikor a kis gyerek a fejemhez vágja hogy ne szóljak bele nem vagyok az apja xd
2016. nov. 11. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!