Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több ismerkedésem kudarcba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több ismerkedésem kudarcba fulladt a szakmám miatt. Most akkor hogy is van ez, nem az számít h milyen ember vagyok?

Figyelt kérdés
Az ismerkedés mindig jól zajlik és egészen addig amíg rá nem kérdeznek h mi is vagyok nincs is baj. DE mikor kiderül akkor vagy csak egy futókalandra számíthatok vagy arra h egyszerűen többe nem al szoba velem.

2016. szept. 27. 23:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
67%
Miért kell lepontozni engem.Semmi rosszatt nem írtam.Én is katona vagyok.Na és?Voltam külszolgálatban.És?Csak a hippik nem szeretik a katonákat.Az idegenlégiósokat ismerem nem kell bemutatni.Nem kegyetlenek.Sem barbárok.Ugyan olyan katonák mint én,csak a kiképzésük más.Meg más területen használják őket.
2016. szept. 28. 09:11
 52/71 anonim ***** válasza:

Azért lettél lepontozva, mert a politikus szakma mem kifejezetten tisztességes ma Magyarországon.

2016. szept. 28. 09:26
 53/71 anonim ***** válasza:
Lehet az és ezért kerülik el.
2016. szept. 28. 09:32
 54/71 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok az idegenlégiósokról, hogy elég nagy arányban hagyják ott a fogukat, miközben annyira nem is keresnek jól. Szerintem ez elég fontos, és a kérdés megválaszolásához igenis szükséges volt az információ hogy milyen munkát végzel. Ha ezt nem vagy képes belátni, akkor egyszerűen mérhetetlenül ostoba vagy. Ez pedig nem csak a társkeresésben hátrány, hanem a munkádban is az lesz. :)
2016. szept. 28. 09:44
 55/71 anonim ***** válasza:
81%

Csak az első oldalnyi választ olvastam el, mert meguntam a "nem mondom meg, mi a munkám, de nem kellene, hogy számítson" hisztidet. Ez egy anonim oldal, jézusom. Biztos, hogy az van a lábad között, amit te hiszel?

Azt kéne megérteni, hogy MINDEN számít a másikkal kapcsolatban. A munkád is jellemez téged, tehát az is számít. Nagyon sok mindent meghatároz az életben, a munkatársi viszonyokat, a szabadidő mennyiségét, állandóan befolyásolja a lelkiállapotot és az aktivitást is. Nem feltétlen rossz az a munka, ami miatt elutasítanak.

Lehetsz pl nemzetközi kamionsofőr is, sokaknak nem kellenél, ha havonta egy hétig vagy csak otthon, és a párodra maradna minden ügyintézés, a teljes háztartás és a gyereknevelés is. Lehetnél menedzser is, ha minden nap dühöngve jössz haza vagy éppen olyan fáradtan, hogy csak ledöglesz a tv elé, szintúgy sokan nem vállalnának be, mert hiába vagytok együtt, nem lehet minőségi időt eltölteni veled. Ez van, az ember nem kezd akárkivel, hogy aztán még 60 évig egy szar kapcsolatban sínylődjön.

2016. szept. 28. 09:48
 56/71 anonim ***** válasza:
88%

Basszus, ha nem írod le, NEM TUDUNK segíteni. Mert:

- lehet, hogy olyan szakmád van, ami tényleg elrettent nőket és lehet, azt sem érted, miért

- és az is lehet, hogy buta kényes p.csákat fogtál ki.

Mondjuk én, amíg az illető értelmes, intelligens, téjákozott, lehet vele sok mindenről beszélgetni és jó pénzügyi szemlélete van, addig szinte bárkivel összejönnék... de nálam is vannak kizáró dolgok... és nem feltétlenül azért, mert alja munka vagy gáz (de van olyan is).

Nőgyógyász, katona, kamionos, zepteres (meg egyéb "egészség"klubos), megélhetési munkanélküli, szerencsejátékos, bármilyen éjszakai munka, chippendale fiú... na ezek már kizáró tényezők.

2016. szept. 28. 09:58
 57/71 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a sok válasz között elvész, így érdemes kiírni minden oldalra:

IDEGENLÉGIÓS

2016. szept. 28. 10:00
 58/71 anonim ***** válasza:

De az számít, hogy milyen ember vagy, és a szakmád tökéletesen leírja milyen ember vagy. Vagy te úgy választottál munkát, hogy kinyitottad a könyvet és találomra ráböktél egyre? Semmi közöd hozzá lelkileg?

Én pl nem jönnék össze olyan emberrel aki sintérként vagy mészárszéken dolgozik, mert ez ellenkezik az elveimmel és nem tudom elképzelni hogy képes rá. Most ezért én rossz lennék?

Aztán ott vannak azok a munkák amik nagyban befolyásolják az ember viselkedését, lelki egészségét. Pl agresszív lesz stb...

Te összejönnél pl. prostival? Hisz csak az számít, hogy milyen ember...

2016. szept. 28. 10:37
 59/71 anonim ***** válasza:
19%
be sz@rok 2016 ban a nőknél az is kritérium hogy mit dolgozzon..... elmentek ti a jó****** ba!!!!
2016. szept. 28. 10:43
 60/71 anonim ***** válasza:
Tegnap volt egy lány, aki leírta hogy ismerkedik egy pasival, minden nagyon szuper, de a srác táncos... és belinkelt ilyen chippendale szerű tánc videót ahol kigyúrt pasik vonaglottak, és szexet imitáltak random lányokkal a közönségből. Nem te vagy az kérdező? :D
2016. szept. 28. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!