Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több ismerkedésem kudarcba fulladt a szakmám miatt. Most akkor hogy is van ez, nem az számít h milyen ember vagyok?
Figyelt kérdés
Az ismerkedés mindig jól zajlik és egészen addig amíg rá nem kérdeznek h mi is vagyok nincs is baj. DE mikor kiderül akkor vagy csak egy futókalandra számíthatok vagy arra h egyszerűen többe nem al szoba velem.2016. szept. 27. 23:58
1/71 anonim válasza:
Ne csodálkozz, ha prosti vagy.
2/71 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és semmi közöm a szexiparhoz :D
2016. szept. 28. 00:00
3/71 anonim válasza:
Akkor mi vagy, ha nem himprosti?
5/71 A kérdező kommentje:
Az nem fontos, amire kíváncsi vagyok az az h miért tud ennyire változtatni a véleményen egy szakma?
2016. szept. 28. 00:15
6/71 anonim válasza:
Mert lehet annyira durva, hogy ott már nem számít a személyiséged.
Szervkereskedő? Emberrabló? Drogdíler? Maffiózó? Bérgyilkos? Tolvaj?
7/71 A kérdező kommentje:
:D :D néha szoktak durva jelzőket ránk aggatni, de sem maffiózó nem vagyok sem tolvaj, sőt elég becsületes is a munkám. de abban igazad van h eddig az volt a kifogás h nagyon durva
2016. szept. 28. 00:22
9/71 anonim válasza:
Jegyellenőr vagy szerintem.
Amelyik nő lelép amint ez kiderül... az annyit is ért. Amiatt nem kár.
Én is ismerkedek mostanában, bár csak a net nyújtotta lehetőségekkel, de rengetegszer volt már olyan, hogy sehova sem jutok valakivel, mert egyszerűen eltűnik.
10/71 A kérdező kommentje:
Mondom h nem a munkámról akarok beszelni, azt akarom tudni h miért nem az ember számít és miért a szakmaja?
Nem vagyok hentes
2016. szept. 28. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!