Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők! Kizáró ok, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Kizáró ok, ha nem vagyok társasági ember?

Figyelt kérdés
Introvertáltabb típus vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet velem beszélgetni, sőőőt... De nem szeretek nagyobb társaságban lenni, nem vagyok az a bulizós fajta. Ez kizáró oknak minősül?
2016. szept. 10. 15:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez egy társaságból kizáró ok lehet, igen.
2016. szept. 10. 15:43
 2/22 anonim ***** válasza:
17%
Egy pasinál kizáró ok, igen. Egy csajnál egyáltalán nem, sőt, nagyon keresettek az olyan nők, akik visszahúzódóbbak, mert azt feltételezik róluk, hogy nem annyira beképzeltek.
2016. szept. 10. 15:45
 3/22 anonim ***** válasza:
49%
Nálam igen,mert szeretek társaságban lenni és bulizni.
2016. szept. 10. 15:51
 4/22 anonim ***** válasza:
39%
A nők a domináns, rámenős férfiakat keresik, a csendes férfiakra egyáltalában nem kiváncsiak.
2016. szept. 10. 15:53
 5/22 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, a társaságból nem érzem magamat kizárva, de a párkapcsolatban eddig nagyon voltam túl szerencsés.
2016. szept. 10. 16:04
 6/22 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. Javítom az előző posztom. Az utolsó mondatban kimaradt egy nem.:)
2016. szept. 10. 16:06
 7/22 One of a Kind ***** válasza:
46%

Nem baj, nekem is szinte az összes hobbim az otthonomhoz köthető, gyakran dolgozni is otthonról szoktam. :D

23N

2016. szept. 10. 16:34
 8/22 anonim ***** válasza:
Oké, buliba nem szeretsz járni, egyéb tömegrendezvényekkel (pl. Red Bull Air Race) vagy csoportos utazásokkal is hasonló problémád van azzal, ha nagyobb társaságban vagy?
2016. szept. 10. 16:42
 9/22 A kérdező kommentje:
Koncertekre néha szoktam járni, ha jön egy kedvenc banda a közelbe és ha az idő/pénztárca engedi. De sajnos van egy enyhe szociális fóbiám...
2016. szept. 10. 16:51
 10/22 anonim ***** válasza:
Van egy barátom (csak barátom), aki tényleg nagyon visszahúzódó és ha így halad nem igazán fog változni. Évek óta ismerem és alig tudom valahova elvinni, mert szerinte mindenki felszínes és egy spontán egyszerű összeülést barátokkal (esetleg még a barátok barátaival) nem lehet élvezni. Meg van a maga kis értékrendje, de ebbe nem tartozik bele a kocsmázás/bulizás/egyéb társasági program, amit efogadok, nem kényszeríti senki én meg el tudok beszélgetni vele egy kávé mellett is, mert tényleg nagyon jó és értékes ember. Csak látom rajta, hogy magányos, végig tud ülni egy egész hetet a szobájában, gitározgat, zenét hallgat, de mégis hiányzik neki valami. Nem a bulizás, hanem hogy tartozzon valahova. Nem tudnék vele elképzelni egy kapcsolatot (pedig mikor megismertem még tetszett is), mert attól tartanék, hogy "megfojtana" a ragaszkodásával, hogy ezt a hiányt velem töltené be, miközben nekem szükségem van a barátaimmal töltött időre. Viszont tanácsot tudok adni, én is elvoltam magamban elég sokáig, egy évig még az akkori kolimban se találtam egy barátot se. Aztán szándékosan egyre több ilyen helyzetbe helyeztem magam, hogy kilépjek a komfortzónámból és új dolgokat ismerjek meg, amivel kialakítottam egy kedvesebb, energikusabb és magabiztosabb személyiséget, emellett megszerettem egy csomó mindent, amit előtte nem is gondoltam volna.
2016. szept. 10. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!