Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Kizáró ok, ha nem vagyok társasági ember?
A féltékenység a te önbizalomhiányod miatt van, ezen gondolkodj. Rám senkinek nem volt soha oka féltékenykedni a pasiismerőseim miatt, nem írok hülyeséget, ez az igazság. Te még csak nem tapasztaltál ilyet, de mivel eleve elzárod magadat ettől a lehetőségtől, nem is fogsz, amíg ezen nem változtatsz. Férfi-nő barátság létezik, akár elhiszed ezt, akár nem. De nincs szükségem arra, hogy meggyőzzelek, hiszen én tudom, hogy létezik, tapasztaltam, te meg nem tapasztaltad, és úgysem fogsz nekem hinni, akkor sem, ha a fejem tetejére állok. :-)
No, további minden jót, én lezártam a témát. Neked nem az a legnagyobb bajod, hogy introvertált vagy, ezt még sokan elfogadnák (még ha én nem is, mert abszolút más vagyok), de ezt a féltékenykedő hozzáállást már jóval kevesebben néznék el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!