Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több ismerkedésem kudarcba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több ismerkedésem kudarcba fulladt a szakmám miatt. Most akkor hogy is van ez, nem az számít h milyen ember vagyok?

Figyelt kérdés
Az ismerkedés mindig jól zajlik és egészen addig amíg rá nem kérdeznek h mi is vagyok nincs is baj. DE mikor kiderül akkor vagy csak egy futókalandra számíthatok vagy arra h egyszerűen többe nem al szoba velem.

2016. szept. 27. 23:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
94%

De, az számít, hogy milyen ember vagy. És mivel te valamilyen emberként választottál magadnak egy extrém hivatást, kiderül rólad, nagyjából milyen ember lehetsz. Szerinted az emberek, akik testhezálló szakmát választanak maguknak, nem a személyiségük miatt is választják azt a bizonyos hivatást?

Persze ha nem árulod el, nehéz, de én például meggondolnám erősen a kapcsolatot egy rendőrrel, katonával, tűzoltóval, mentőssel.. Akar a hóhér aggódni értük. :/

2016. szept. 28. 06:47
 42/71 anonim ***** válasza:
Én a hullamosóra meg a hullaégetőre gondoltam hát ez a kettő valóban kiverné nálam is a biztosítékot :-) Minden egyéb oké ...
2016. szept. 28. 06:51
 43/71 anonim ***** válasza:

Ha megmondtad volna a szakmád, akkor értelmes válaszok születtek volna eddig. De mivel nem írod, így továbbra is megy a találgatás.

Beszállok: én pedagógusra gondolok.

2016. szept. 28. 07:00
 44/71 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is tudod, hogy nem magával a munkával van gondja az embereknek, hanem a vele járó rengeteg hátrányról.

Mondjuk, ha biztonsági őr vagy egy plázában, sokáig dolgozol, lejárod a lábad, és keveset keresel. Az estéket nem tudod a pároddal tölteni, nehezedre esik kimozdulni, mert örülsz, ha pihenhetsz.

Ha ellenőr vagy, vagy nagyon korán kelsz, vagy nagyon későn érsz haza, egész nap állsz, és még veszélyes is, stresszes is.

Ha buszsofőr vagy könnyebben szétmennek az ízületeid a rázkódás miatt, vagy nagyon korán, vagy későn végzel, és esélyes, hogy elhízol, vagy rossz lesz a keringés a lábaidban mert egész nap ülsz.

Egyébként a szakmunkákkal nem lenne semmi gond, ha nem használnák ki a szakmunkásokat, és normális munkaidőket engednének nekik.

Egészen más lenne, ha nem egész nap állni vagy ülni kellene.

Sajnos a munka megbecsültsége nem fog változni szerintem, senki nem becsüli azt a munkát, amit gyorsan el lehet sajátítani, ezért nézik le a háztartásbelieket/takarítókat, a szakácsokat, a sofőröket, az ellenőröket, a pincéreket és a pultosokat.

Persze egészen profin is lehet ezt űzni, de akkor már a hiltonban takarítasz, gordonnál főzöl, vagy versenyautót vezetsz, vagy mindenfélét trükközöl koktélkeverés közben amikkel versenyeket nyersz. És persze ezekkel a fizetésed is szépen felkúszik magasra.

Másrészről: a nők szeretik az ambíciózus férfiakat. Nem feltétlen a pénz miatt, engem vonz a tenni akarás, a küzdeni vágyás, a versenyszellem, hogy a férfi többet akar tudni, jobb akar lenni.

2016. szept. 28. 07:04
 45/71 anonim ***** válasza:
Ez nem idegenlégiós, hanem csak egy szerencsétlen, aki álmodozik :D
2016. szept. 28. 07:15
 46/71 anonim ***** válasza:
21%

Arra senki nem gondolt hogy politikus???Őket többen utálják mint az ellenöröket.

Kérdező,a lényeg hogy te szeresd a munkád,hivatásod.Nem ők dolgoznak benne.Sok hülye ember van.

2016. szept. 28. 07:28
 47/71 anonim ***** válasza:
96%
Tuti a Microsoftnál dolgozik. Azt én se merném bevallani senkinek se.
2016. szept. 28. 07:31
 48/71 anonim ***** válasza:
A munkád a probléma, de nem árulod el, mit dolgozol. Innentől hogy vársz bármi véleményt?
2016. szept. 28. 07:34
 49/71 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy hogy mi a szakmád, igenis van olyan, hogy valakit a foglalkozása miatt ítélnek meg. Illetve a párját vagy leendő párját zavarhatja (valamiért cikinek tarthatja ismerősök előtt) azt a szakmát. Esetleg úgy érezheti, hogy a foglalkozásod kihathat a magánéletedre, vagy egyszerűen csak alacsony rendűnek ítéli meg. Nyilván nem mindenki állhat így a dologhoz, de bizony előfordulhat. Nemrég volt egy kérdés a patológus szakmával kapcsolatban, és ott megjegyeztem, hogy én nem szívesen lennék olyan lánnyal (pontosabban egyáltalán nem lennék), aki egész nap hullákban turkál. Van még néhány ilyen szakma...
2016. szept. 28. 08:24
 50/71 anonim ***** válasza:
27%
Hát, most mit csodálkozol? A legtöbb embernek nincs gyomra olyan emberrel kapcsolathoz, aki olyan hivatást választ, amelyben embert kell ölni. Az idegen légiós meg ezt csinálja. Elküldik valami országba, megmondják, hogy öld az ellent - bárki is legyen az - és öli. A 90 százalékuk kattant - ezt egy idegen légiós mondta nekem. A többség pszichopata, és élvezi is, hogy gyilkolhat, semmiféle megbánást nem érez, amikor mások szenvednek. Nyilván ezért kerülnek a nők, mint a pestist.
2016. szept. 28. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!