Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több ismerkedésem kudarcba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több ismerkedésem kudarcba fulladt a szakmám miatt. Most akkor hogy is van ez, nem az számít h milyen ember vagyok?

Figyelt kérdés
Az ismerkedés mindig jól zajlik és egészen addig amíg rá nem kérdeznek h mi is vagyok nincs is baj. DE mikor kiderül akkor vagy csak egy futókalandra számíthatok vagy arra h egyszerűen többe nem al szoba velem.

2016. szept. 27. 23:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyszerűbb ha leirnád mint hogy itt találgatunk?:)
2016. szept. 28. 00:28
 12/71 anonim ***** válasza:

Mert ha hentes lennél, engem nem zavarna ;-) Vagyis a szakmád biztosan nem zavarna.

Vagy patológus vagy? Ha nem vagy mellette alkoholista, akkor az sem tűnik olyan ijesztőnek.

Mondjuk ha nőgyógyász vagy, az már inkább lenne zavaró, de akkor lehet, az egy éjszakáig sem jutnál.

Nagyon kíváncsi vagyok mi lehet ennyire rémisztő.

Nem lehet, hogy valamit rosszul értelmeztél, és nem a szakmád miatt van ez?

2016. szept. 28. 00:30
 13/71 A kérdező kommentje:
De egyszerűbb lenne de akkor lenének más érdeklődök akik kíváncsiak h azon belül hogy s mind stb és akkor megint nem a kérdésre kapok választ.
2016. szept. 28. 00:31
 14/71 anonim ***** válasza:
97%
Ha nekünk ennyire titkolod, akkor a csajoknak minek mondod el? :D
2016. szept. 28. 00:32
 15/71 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk igen, a jegyellenőr, az tényleg az egyik legrosszabb... de szakmának nevezni azt a munkakört, kicsit durva lenne!!!! Arra egy majom is képes.
2016. szept. 28. 00:32
 16/71 A kérdező kommentje:
Nem értelmeztem rosszul és valóban a szakamam miatt van a legtöbb probléma, meg ha sikerül is tartós kapcsolatba kezdenem a munkám betesz neki..
2016. szept. 28. 00:33
 17/71 anonim ***** válasza:
59%

A munkád miatt nincs szabadidőd?

Általában a rendőröknek szokott gond lenni, valamint a szolgálatban dolgozó egyéb hivatást választók között, ami nem csak munka, hanem életforma.

2016. szept. 28. 00:34
 18/71 anonim ***** válasza:
100%

Vagy patológus vagy, vagy a temetkezéshez van közöd. Hát, szerintem ha alkoholizmussal nem társul, akkor annyira nem vészes. De azért nehéz lehet. Mármint Neked.

Sajnos nem fogok tudni választ adni a kérdésedre, mert nekem pl nem nagyon számítana, ha amúgy minden más stimmelne. De van akinek számít az ilyen.

2016. szept. 28. 00:35
 19/71 A kérdező kommentje:
azért mondom el mert ha valaki szeretne barmit is vele akkor legyen tisztába azzal h mivel dolgozom, és nem fogok munkát váltani mert szeretem és csak ehez értek, de ezzel járnak egyes dolgok, ezert jó ha előre tudja
2016. szept. 28. 00:35
 20/71 anonim ***** válasza:
95%
Inkább akkor azt mondjad, hogy a helyszínen 8, vagy csekken 16ezer. :D
2016. szept. 28. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!