Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több ismerkedésem kudarcba fulladt a szakmám miatt. Most akkor hogy is van ez, nem az számít h milyen ember vagyok?
Mert ha hentes lennél, engem nem zavarna ;-) Vagyis a szakmád biztosan nem zavarna.
Vagy patológus vagy? Ha nem vagy mellette alkoholista, akkor az sem tűnik olyan ijesztőnek.
Mondjuk ha nőgyógyász vagy, az már inkább lenne zavaró, de akkor lehet, az egy éjszakáig sem jutnál.
Nagyon kíváncsi vagyok mi lehet ennyire rémisztő.
Nem lehet, hogy valamit rosszul értelmeztél, és nem a szakmád miatt van ez?
A munkád miatt nincs szabadidőd?
Általában a rendőröknek szokott gond lenni, valamint a szolgálatban dolgozó egyéb hivatást választók között, ami nem csak munka, hanem életforma.
Vagy patológus vagy, vagy a temetkezéshez van közöd. Hát, szerintem ha alkoholizmussal nem társul, akkor annyira nem vészes. De azért nehéz lehet. Mármint Neked.
Sajnos nem fogok tudni választ adni a kérdésedre, mert nekem pl nem nagyon számítana, ha amúgy minden más stimmelne. De van akinek számít az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!