Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 év felett találhat még magának barátnőt az ember?
Totál elvesztettem a reményemet, hogy lesz barátnőm, olyan öregnek érzem magam, hogy szerintem már a normálisabb réteg elkelt és már esélyét sem látom barátnőt találni.
Hiába próbálkoztam, valószínűleg az a probléma, hogy én nem vagyok lekezelő, bunkó, divatmajom, de ezen változtatni nem igazán tudok, mert akkor csak megjátszanám magam, és nem is szeretnék.
Rettentő cikinek és gáznak érzem, hogy így állok, nincs vidám percem, mert állandóan csak arra tudok gondolni, hogy mekkora egy retardált vagyok.
Normálisabb: nem drogozik, nem lop, nem nézi le azokat, akiknek dolgozniuk kell, tanult, stb.
Nem tudom, számomra a 24 és a 18 egy kicsit sok.
Zakkant vagy? Egy rakás szingli van a huszonéves korosztályban, normálisak is, csak társaságba kéne járni és ismerkedni új emberekkel.
A barátom se lekezelő, bunkó divatmajom, és van barátnője, szóval nem kell erre fogni.
"Egy rakás szingli van a huszonéves korosztályban"
Ha-ha-ha :D
Nem lop? Mi a fa sz? :D Valamilyen gettóból jössz? A nők 98%-a nem lop.
A drog meg megint olyan, hogy bocs, de hol élsz? Ha nem valami tényleg gettós-csöves környezetből jössz, akkor elhiheted hogy a lányok 95%-a körülötted nem drogfüggő egyáltalán.
"Nem nézi le akinek dolgoznia kellett, tanult" - He? :D Városban ez a normális. Sőt én még NEM találkoztam olyan lánnyal, akinek ne kellett volna tanulnia vagy dolgoznia.
Én 23 éves srác vagyok és kapcsolatra 16-24 éves lányokat, szexre pedig 15-50 éves nőket tudok elképzelni magamnak. Rossz dolog ha ilyen beszűkült vagy abban hogy milyen korú lányokat keresel, mert akkor egy csomó lehetőségtől fosztod meg magad.
Jó, ez a nem drogozik, meg nem lop lehet kicsit túlzás volt...
De igenis nem egy olyan csaj van, aki teljesen magától értetődőnek tarja, hogy egy srácnak van pénze... és ha nincs, akkor már nem is kell. mert mi az, hogy 20 évesen nincs saját kocsija. Levegőnek nézik az embert néhányan.
De most nem is ez a lényeg.
Talan egy elhagyatott tanyan elsz? Ebben a korban a legjobbak az eselyeid!
Az a "lekezelö, bunko, divatmajom" meg ostobasag! Nem azert nem jössz be egy csajnak, mert tulsagosan kedves vagy, hanem, mert nem jössz be neki es kesz! A lekezelö, bunko, divatmajomban meg talan lat valamit, ami neked nem tünik fel.
Az, hogy önmagadat sajnalgatod, sanyargatod vagy a kifogasokat keresed (mint pl. a megerösitest, hogy 24-töl mar kesö) rohadtul nem visznek elörebb! Es a magaban fordulo, depis pesszimista sem eppen a legtöbb lany alompasijanak felel meg. Ne egy lanytol vard el, hogy meghozza az eletkedvedet! Keress valamit, ami örömet okoz, szereted csinalni es akar lanyok is fellelhetöek. Ez erdeklödestöl függöen lehet akar a tanc vagy barmi, ahol valami hasznosat elsajatithatsz, mozgassal es erintkezessel jar. Ha ehhez nincs kedved, akkor zuhanyozz le, moss fogat, fesülködj meg, öltözz fel igenyesen, termeszetesen tiszta a cipöd, ahogyan a körmöd is es hajra, mozdulj ki! Akkor mondhatod azt, hogy eselytelen vagy, ha mar az összes lany visszautasitott! Addig nincs vesztenivalod! Munkakeresökent is addig adsz be jelentkezeseket, öneletrajzokat, amig valaki ad eselyt, hogy bizonyits. Közben esetleg elemezd, hogy miken lehet javitani, de addig csinald, amig be nem jön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!