Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 év felett találhat még magának barátnőt az ember?
Totál elvesztettem a reményemet, hogy lesz barátnőm, olyan öregnek érzem magam, hogy szerintem már a normálisabb réteg elkelt és már esélyét sem látom barátnőt találni.
Hiába próbálkoztam, valószínűleg az a probléma, hogy én nem vagyok lekezelő, bunkó, divatmajom, de ezen változtatni nem igazán tudok, mert akkor csak megjátszanám magam, és nem is szeretnék.
Rettentő cikinek és gáznak érzem, hogy így állok, nincs vidám percem, mert állandóan csak arra tudok gondolni, hogy mekkora egy retardált vagyok.
Csak az a baj, hogy nem egy adott csajnak nem jövök be, hanem akiknél eddig próbálkoztam, azoknak egyiknek sem. És elég sok volt, de még esélyt sem kaptam tőlük.
Igen, egész biztos, hogy teljesen ráparáztam és ez nagy hátrány. Nagyon rá vagyok görcsölve a témára és mindig ez lebeg a szemem előtt, hogy áhhh.. eddig nem ment, biztos ezután sem fog.
Együtt érzek Kérdező,ugyanebben a helyzetben vagyok,barátnő nuku,nem is volt soha,mivel esélyt sem kaptam soha egytől sem...
Hasonlóan érzek én is,de ez van sajnos. Az elmúlt időszakban sokat buliztam,nagyon sok féle emberrel találkoztam,magyarral,külföldivel stb.
Azok a csajok is ugyanúgy kerültek,mint az összes többi... Szóval ha csak azon múlna,hogy ki kell mozdulni,és ismerkedni,akkor már rég kellene lennie barátnőmnek. Ezzel szemben ugyanúgy esélyt sem kaptam.
Enyhíteni lehet annyival,hogy én például mostanában külföldi csajok között picit többet vagyok,és ők azért sokkal normálisabbak és elfogadóbbak legalább barátság szintjén. És egy-egy ölelés,vagy puszi arcra összejön tőlük esetleg,mint "barátok". Ez is mostanában jött csak össze,és ritkán sajnos,de ez is valami...
25/F
ma 18:33
Én nem vagyok ez a fajta. Mástól nem tudnám "elvenni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!