Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negatív ember találhat magának párt?
Figyelt kérdés
Elég lehangolt, depressziós és elkeseredett vagyok, nagyon régóta. Eltaszította az egyetlen embert mellőlem, aki érdeklődött, csak ismerős szinten irántam. Ennek ellenére szívesen lennék együtt valakivel, vágyom a társaságra és kedves vagyok mindenkivel. Vannak problémáim, hogy emberek közt legyek, rosszul érzem magam általában, nagyon ritka, hogy felszabadultan tudok önmagam lenni. Sajnos nem fognak a problémáim megoldódni egyhamar. Szerintetek így van esélyem találni egy társat magamnak? Akár csak barátot. Vagy amíg ilyen vagyok próbáljak ne is gondolni ilyenre? 17/f2014. márc. 12. 19:14
2/8 anonim válasza:
Nekem voltak csajaim meg kalandjaim is, pedig nem elég, hogy szociopata vagyok, még csak jól sem nézek ki. Mindenkit lehúzok a nyavalygásommal pillanatok alatt, emberekhez alkalmazkodni képtelen vagyok, csak magamra gondolok, másokat hibáztatok mindig, etc etc.
Attól, hogy negativ vagy, még lehetsz gonosz és pofátlanul törtető, és nem a legetikusabb modon, de el tudsz érni "eredményeket"...persze a boldogságot sosem.
Úgyhogy csak szolok, hogy hiába lenne valakid, nem oldaná meg a helyzetet...
3/8 anonim válasza:
Az emberek altalaban kerulik a negativ, buskomor embereket. A problemaid feldolgozasaban egy pszichologus tud segiteni. Fiatal vagy ahhoz, hogy besavanyodj a depressziodba. Sok sikert kivanok!
4/8 anonim válasza:
Persze. Az én életemben is volt egy fiú, aki nagyon depressziós volt. Toleráltam a problémáit, próbáltam kirángatni belőle, sok olyan közös programot szerveztem, amivel jobb kedvre tudtam deríteni. Enyhült is nála a depresszió, az már más kérdés, hogy eltaszított a végén magától és elhagyott. Attól még lehetsz kedves, helyes és jóképű fiú. :)
5/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, szerintem ha kedves vagy úgy általában mindenkivel, lesz olyan ember, aki kíváncsi lesz rád és jobban meg akar majd ismerni. Nem szabad mindig negatívnak lenni, mert az valóban taszító. Muszáj erőt venni magadon és kicsit többet mutatni magadból.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Próbálok vidám lenni, és erős. Csinálgatom a dolgaim, de egy idő után mindig előtör egy fojtogató érzés, és nem tudok koncentrálni semmire sem. Pszichológusnak nem tudnék beszélni a problémáimról, jelenleg csak azt tudom elképzelni, hogy valakit akit megismerek, hónapok alatt férkőzik a bizalmamba, hogy beszéljek ilyesmiről. Akinek elmondtam minden problémám, egy idő után azt mondta, köszönöm, nem kér belőlem, azok után, hogy mindig mondta, hogy meséljek nyugodtan. De igyekszem. #2: Jók ezek az ,,eredmények", és a kalandok, de én nem szexre vágyom, hanem egy társra. És köszönöm mindenkinek. :)
2014. márc. 12. 19:38
8/8 anonim válasza:
Elvileg kéne a jó kisugárzás is, hogy felkeltsed vki érdeklődését, épp előbb néztem egy vidit, amiben volt ilyenről szó www.youtube.com/watch?v=uf9lZNAKUIw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!