Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA 2 nem HIV NEGATÍV ember orálisan szeretkezik akkor is kialakulhat az AIDS?
Figyelt kérdés
Én félek :S2011. febr. 14. 20:08
1/12 anonim válasza:
hogyne, meg az idióta kérdéseidtől is....
2/12 anonim válasza:
Hogy a büdös francba alakulna már ki? Kell hozzá a vírus. Értelemszerűen ha egyikőjük sem fertőzött, akkor nem lesznek sem HIV fertőzöttek, sem AIDS-ek....
Gondolkodj már.
3/12 anonim válasza:
Pont azt írja, hogy mind2 fertőzött te idióta:D
4/12 anonim válasza:
Ha két nem hív negatív ember szeretkezik, azok már alapból fertőzöttek...
5/12 A kérdező kommentje:
ELÍRTAM A KÉRDÉST NAAH XDDDD ha 2 nem HÍV POZITÍV csak máshogy akartam először feltenni
2011. febr. 14. 20:18
6/12 A kérdező kommentje:
2. kommentelő : akkor ki sem alakulhat ugye?
2011. febr. 14. 20:18
7/12 anonim válasza:
Két negatív érintkezésekor nem "alakul ki".
8/12 anonim válasza:
Most mit nem lehet ezen érteni?
Ha egyikőjükben sincs meg a HIV vírus, amitől kialakulHAT az AIDS, akkor mégis mitől lennének betegek?
9/12 anonim válasza:
beteg nem leszel, de butább mindenképp. -.-'
10/12 Cleptomaniac válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést ma este?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!